ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


FórumokFórumok
ESTV, a Térség Televíziója :: Fórumok :: Politika :: Helyi politika
 
<< Elõzõ téma | Következõ téma >>
Helyi választások
Oldal:       >>  
Moderátorok: Admin, sarai, mjudit, brutes, NAT, sala, pepetv, esaniko, brutandris
Ez a téma zárolva
Szerzõ Üzenet
Dacr
cs okt 05 2006, 12:52
Vendég
Egy kis vitaindítás: mi a véleményetek a helyi választások eredményeiről?
Szerintetek mi lesz a jövőben, hogyan, milyen formában áll majd fel a testület?
No és persze esélyeket is latolgassunk: szerintetek ki lesz az alpolgármester?
Várom a véleményeket (hűen a kiíráshoz: kizárólag kulturáltan).
Vissza az elejére
ex
k okt 10 2006, 12:47
Vendég
Nagyon úgy tűnik, én vagyok teljesen analfabéta a matematikához!
Eddig azt hallottuk mindenhol, hogy a polgármesterjelöltekre leadott voksok újraszámolása után 32-vel nőtt a Bóth Jánosra leadott szavazatok SZÁMA. Most azt tudhattuk meg az ES híréből, hogy a voksok KÜLÖNBSÉGE nőtt ennyivel. A két információ egyidejű igazsága csak abban az esetben lehetséges szerintem, ha a másik jelöltre leadott szavatszám tökéletesen azonos, mint az újraszámolás előtt volt. Azért furcsa, hogy 13 ezer cédula ismételt megszámolása semmilyen eltérést sem mutatott Főrdös esetében. Biztos, hogy az összeset újra átnézték, nem csak az érvénytelennek ítélt 185-öt? Egyáltalán: melyik illetékes és hol hozza már végre nyilvánosságra az újraszámolást követő számszerinti pontos végeredményt?
Vissza az elejére
VI.
k okt 10 2006, 01:16
Vendég
Itt a számokkal baj van. Mostmár jó lenne tudni a végeredményt.A Főrdösre leadott szavazatokban semmilyen változás nem történt??!!! Hát itt valami nem stimmelhet? Várjuk kiváncsian a pontos végeredményt.
Vissza az elejére
Dacr
k okt 10 2006, 02:17
Vendég
Tudomásom szerint ez a végleges, ma reggel a Fidesz sajtótájékoztató keretén belül ugyanezt az eredményt jelentette be (ott voltam).
Természetesen mi csak azt közöljük, amit a TV hivatalos csatornákon keresztül megtudott. A tévedés joga továbbra is fenntartva.

[ Módosítva k okt 10 2006, 02:18 ]
Vissza az elejére
Dacr
p okt 13 2006, 10:26
Vendég
Az említett sajtótájékoztató megtekinthető híradónkban, de akár a weblapon is.
Vissza az elejére
ex
p okt 13 2006, 02:16
Vendég
Akkor végre a pontos számok: Bóth 6567 (+20), Fördős 6463 (-11). Tehát a különbség 104 (+31). Az érvénytelen szavazatok száma: 205 (+20).
A számokkal egyébként a volt Pénzügyi bizottsági elnök is gondban volt (van). Anno az MTI-nek 6520-ról beszélt, mint Bóth első fordulóbeli voksszáma (ami ugye csak 46 különbséget jelentett volna), ehhez képest a sajtótájékoztatón bejelentett +30 különbség szerint Bóthnak most 6539-nek kellene lenni. A valós 6567 helyett ...
Vissza az elejére
VI.
szo okt 14 2006, 11:52
Vendég
Reményeink szerint Csereklye Károly lesz az Alpolgármester,Ő legalább annak idelyén a szivén viselte a Vác külterületén lévő problémákat, és ahogy tudott segített is.Ezt nem felejtjük el neki!!!!
Vissza az elejére
parlagfu
v okt 22 2006, 08:59
Regisztrált tag #34
Regisztrált: h okt 16 2006, 11:52
Üzenetek: 2
Én már csak arra lennék kiváncsi hogy miért nem Fördös lett az alpolgármester.

Vissza az elejére
ex
h okt 23 2006, 11:02
Vendég
Pontosan olyan okból, amiért például én! Engem sem javasolt senki...
A jobboldal jelöltje dr. Orosz Ágnes lett volna.
Vissza az elejére
VI
cs okt 26 2006, 09:29
Vendég
Kedves ex!
Örülök neki hogy meg vagy rólla győződve hogy tovább látsz az orrodnál!
Akkor valószínű azt is láttad hogy mit írtam korábban az utcai demonstrációkról! "csendes utcai demonstráció"! Kérlek olvasd el mégegyszer nyugodtan!
Abban azomban igazat adok neked, és is elitélem az erőszakot,és az esztelen rombolást! De ne felejtsd el... mindíg van egy ok, és egy okozat. Hogy ki kit provokált abban az ominózusus helyzetben,ebbe én itt most nem mennék bele. Remélem hogy jól megfigyelted az eseményeket,és te is azt láttad amit én!Egy biztos,felbecsülhetetlen anyagi és erkölcsi károkat okozot az elmúlt napok eseményei,a magyar nemzetnek, és ennek nagyon sokáig érezni fogjuk még a hatását! Ez két ember hatalmi harcának szüleménye,az egyik Gyurcsány, a másik meg Orbán.Az előbbi hazudott,és félre vezette a népet hogy hatalmon maradhasson,külömben ha igazat mondott volna akkor nem választotta volna meg a nép.Tette ezt mindazért mert az Uniós forrásokból az országba áramló nem kevés pénzekből finanszírozó fejlesztések eredményeit a maga dicsőségének szeretné elkönyvelni./mondjuk így....megcsináltuk emberek!!!/ Ugyan ezt szeretné a másik is, csak ahhoz elősször félre kell állítani az előzőt! Ezen hatalmi harc egyik részéről a hatalom megtartása, amásik részéről pedig a hatatom megszerzéséről szól a történet.Ennek eredményeképpen alakult ki a 23-ai botrány,melynek sok védtelen ártatlan ember is áldozatául esett. Ez benne van a "pakliba"sajnos. Egyébként minden fejlett európai országban elfogadott és normális az utcai tüntetés, a demokrácia fontos része.Vannak olyan országok ahol mindezek évekig eltartanak,amíg az emberek érvényt szereznek követeléseiknek. Nállunk ez még nagyon gyerekcipőben jár, ezt még nekünk gyakorolni kell.Előszö meg kell tanulnunk hatékonyan, kulturáltan demonstrálni,a rendfenntartóknak meg meg kell tanulni hogyan kell ezt kezelni,hogyan milyen módon és mikor kell erre reagálni.Mi magyarok még nem tudjuk hogy hogyan kell kiválasztani magunknak a legmegfelelőbb hatalmi vezetőt,és hogyan kell következetesen számon kérni tőlle az igéreteket.Ez még nagyon sokáig fog tartani amíg mi ezt megtanuljuk, és ezért nagy árakat fizetünk mi mindanyian.Tudod hogy mikor lesz ez?.....Majd ha az emberek tovább látnak az orruknál! Az meg még egy kicsit odébb lesz. Hogy az utcai demonstrációk szügségességét hányan gondolják úgy ahogy én is, ahhoz nézd meg a leadott szavazatok arányát! Ugye??? nem is olyan rosz ez az arány??!!! Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet,és előrre is bocsánatot kérek tőlled ha megsértetelek volna, hidd el nem volt szándékomban. Utóirat:Hidd el kedves ex hogy te is annál a bizonyos testrészednél/vagyis az orrodnál/ fogva vagy megvezetve, csak nem tudsz ellene semit tenni,épp úgy ahogy én sem. Na ehhez kellenek a kulturált békés utcai demonstrációk,hogy ez ne így legyen.

[ Módosítva cs okt 26 2006, 10:12 ]
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.