ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


FórumokFórumok
Oldal:       >>  
Moderátorok: Admin, sarai, mjudit, brutes, NAT, sala, pepetv, esaniko, brutandris
Szerzõ Üzenet
ex
k okt 03 2006, 04:50
Vendég
Örülök, hogy én lehetek az első, aki gratulál az oldalhoz. Most kivételesen tényleg komolyan mondom, hogy SZUPER és látszik, hogy komoly meló van benne.
Very congrat.!!!!
Vissza az elejére
Dacr
k okt 03 2006, 04:57
Vendég
Köszönjük! 2-3 hét munka van benne, s persze az előkészületek, ami legalább még ennyi. Szóval sokat vacakoltunk, de ez a végeredménye.:)
Vissza az elejére
VI.
szo okt 07 2006, 09:37
Vendég
Sziasztok .túl szigorú a cenzurátok!!! Szerintem a szólásszabadságnak nagyob teret kellene adni,persze kulturált formában!!!! Így egy kicsit unalmas.Találtam valamit nekem szimpatikus,valahogy tele van élettel. Nézzétek meg ha van időtök.www.mezotur.com
Vissza az elejére
Dacr
h okt 09 2006, 10:08
Vendég
Kedves Ildikó, kedves fórumlátogatók!

Tudomásom szerint eddig (2006.10.9.) nem történt semmiféle moderálás, cenzúrázás (egyenlő rangom van a főadminnal, így ezt biztosra állíthatom), tehát nem tudom, miért írod ezt.

Ha figyelmesen elolvasod a fórum szabályzatát, akkor láthatod, hogy kizárólag az olyan jellegű üzenetek kerülhetnek törlésre, amelyek nem kultúremberhez méltó tartalmúak.
Javaslom megtekinteni egy országos tv moderálási elveit, például , amelyből kitűnik, hogy mi még nagyon is lazán vesszük a dolgot.
Amennyiben mégis úgy érzi valaki, hogy nem tud káromkodás, becsmérlés, sértés nélkül beszélgetni (akár politikáról is), annak szívesen ajánlok e-mailben magánfórumokat, ahol mindezt megteheti.
Természetesen továbbra is teret adunk minden véleménynek (legyen az bármilyen téma, bármilyen megközelítés, bármilyen politikai oldal), ha annak megfogalmazása az megfelel az általánosan elfogadott emberi normáknak.

S mielőtt félreértés esne, nem célom az, hogy ezzel bárkit is megsértsek, távol álljon tőlem!
Ha mégis így történt, elnézést kérek!
Vissza az elejére
Dacr
h okt 09 2006, 10:13
Vendég
fórum szabályzat

[ Módosítva h okt 09 2006, 11:04 ]
Vissza az elejére
VI.
h okt 09 2006, 10:23
Vendég
Köszönöm válaszod. Kérlek olvasd el Templom felujítás Rádon. Hét hozzászólás volt.Az utolsó hozzászólást az adminisztrátor tette, amiben azt írja hogy "ilyen mélységbe azért már nem mennék bele" miért? volt talán valakire sértő megjegyzés, vagy netán személyeskedés, trágárság?Szerintem a hozzászólások őszinték voltak a tények tükrében történtek, és a napi szomorú valóságot takarták.Tudod a kritika a legjobb orvosság mindenre természetesen kulturált formában.Nem hinném hogy az a cél hogy mindíg a pozitív dolgokat írjuk le, nehogy a másik megharagudjon, A szigorú cenzurát egyébként erre értettem.
Vissza az elejére
Dacr
h okt 09 2006, 10:47
Vendég
No az előbb begépeltem egy szép hosszú okfejtést, s elszállt. Kezdem előről, lehet hogy tömörebb lesz.

Az az adminisztrátor én voltam.
Amiért nem folytattam:
a média törvény szabályozza a médiákban dolgozó személyek véleménynyilvánítását. Ez azt jelenti, hogy egyik médiás sem foglalhat nyilvánosan állást politikai oldalak szerint.
Az általad említett hozzászólásban az önkormányzat mellett, vagy "ellen" kellett volna ezt megtennem, viszont minket köt ez a törvény.
Na és mielőtt valaki most jól belemagyarázná, hogy bárki is szorít minket a városból, hogy mit szabad mondani (értsd: vezetés), el kell oszlatnom ezt, engem senki sem szorít, senki nem szabályoz innen, engem egyedül a médiatörvény szabályoz, amelyet szeretnék betartani. No és erre most itt pont.

a kritika:
kell, sőt, nagyon kell! Zenész múltamból tudom, hogy abból tanul az ember. A politikai vezetők pedig abból kapnak képet az aktuális problémákról.
Tehát ezeket nyugodtan írjátok, senki nem akadályoz meg benne!
A
Ha az adott negatív kritika kulturáltan van megfogalmazva, NEM LESZ TÖRÖLVE!

Remélem így már eloszlott a kettőnk közti félreértés, s mindketten gazdagodtunk néhány új gondolattal (én mindenképpen, hiszen újabb tanulságot vontam le, világosabban kell fogalmaznom).

[ Módosítva h okt 09 2006, 11:03 ]
Vissza az elejére
VI.
h okt 09 2006, 12:09
Vendég
Mostmár világos!Kár hogy az előbbi hosszú okfejtésed elszállt! Pedig szivesen olvastam volna.Igazad van! Neked nem szabad állástfoglalni!! Most ha mégegyszer megnézed előző írásom akkor abból rájössz hogy itt félreértés van. Szerintem rájöttél, de azért leírom.Én azt hittem hogy a templom témában valaki más vana"vonalban" és nem te, vagyis a média dolgozója. Azt hittem hogy te csak átnézed a programot és egy adott időben "beleszólsz"ha szügségesnek látod. Neharagugj nem néztem meg hogy a beszélgető partnerem a cikkben éppen egy adminiszrátor. Jogos amit írtál teljesen!!! Nagyon pozitívan vettem és nagyon örülök a véleményednek amit a szólás szabadságáról írtál!!! A magam részéről szeretek élesen fogalmazni természetesen kulturált formában!!!! Szeretek olyan dolgokat forszírozni amit mások nem mernek kimondani!!! Nem szeretek provokálni, de imádok olyan dolgokban kutakodni amit egyébként köd borít, és nem kerül napvilágra, pedig ott van a mindennapjainkban, csak nincs aki ezt elkezdje.Nem hinném hogy bárkinek tartania kellene a vezetéstől, hiszen Öket mi juttadtuk a székeikben és elvárjuk tőllük hogy értünk a legjobb belátásuk szerint cselekedjenek.Amint látod engem nagyon érdekel a lapotok talán én tettem eddig a legtöbb hozzászólást, és szomoruan tapasztalom hogy nagyon gyér az érdeklődés?! Meglátogattam más városok hasonló programját is csak kiváncsiságból, és nagyon tetszett néhány. Ezért írtam Pl. van időtök nézzétek meg. Jó éles őszinte bírálatok, akár a város vezetőiről is. Szeretem az ilyeneket.Csak kulturált formában!!!Nagyon örülök hogy eloszladtuk az egymás közötti félreértéseket. Tényleg gazdagodtunk néhány gondolattal. Elszomorít hogy az adminisztátorokon kívül talán nincs is igazából hozzászóló.Pedig szerintem nagyon sokaknak lenne véleményük. Vagy mindenki elégedett??!!! Senkinek nincs problémája? Nincs kérdése? Pedig ez az a hely ahol nagyon sok mindenre megoldást lehet találni. Azt írod ha az adott téma negatív nem lessz törölve. De ki ad választ a témára? Lelehet írni a negatív kritikát de ki válaszol rá?Mert az adminisztrátornak nem lehet. Akkor az adminisztrátor illetékességből intézkedésre továbbítja az érintetteknek? A kritika a legfontosabb a világon! Nélküle el sem tudom képzelni az életemet.Engem ez tart a "csúcson" Mindíg visszajelzést kapok a kritika álltal min kell változtatnom ahoz hogy magamnak és másoknak vagyis az elvárásoknak a legmegfelelőbben járjak el.Ha nincs kritika, vagy bírálat akkor az ember könnyen azt hiszi magáról hogy minden okay, én vagyok a profi én csinálok mindent a legjobban.A városunk döntéshozóinak szerintem nagy szügségük lenne a kulturáltan megfogalmazott kritikára.
Vissza az elejére
Dacr
h okt 09 2006, 12:27
Vendég
SZóval lehet mindent, csak kulturáltan.

A látogatottság szerintem növekedni fog, hiszen egyre több regisztrált tagunk van. Szerintem mindenki csak arra vár, hogy sokan legyünk
Vissza az elejére
VI.
h okt 09 2006, 12:38
Vendég
Így legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kérdésemre csak részben keptam választ.Onnan...........De ki ad választ a témára.......
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.