ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


hétfő 12 február 2007
Sporthírek
Feltöltötte e107 - hétfő 12 február 2007 - 15:31:35
-kézilabda
-labdarúgás
-bírkózás
-ülőröplabda
-sakk

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
péntek 09 február 2007
Fidesz KDNP sajtótájékoztató a mélygarázsról
Feltöltötte e107 - péntek 09 február 2007 - 10:24:37
A Fidesz és a KDNP váci szervezeteinek képviselői szerint mélybe jutott a csirke piacra tervezett mélygarázs ügye. Tomori Pál frakcióvezető úgy látja, a polgármester a városra nézve előnytelen szerződést kötött a kivitelezést végző céggel, mert abból az derül ki, hogy az építkezéssel és az üzemeltetéssel kapcsolatos összes kockázatot a váci önkormányzat vállalja. A frakcióvezető szerint a szocialista polgármester egy olyan szerződést írt alá, amelyre a képviselő testülettől már nem volt felhatalmazása, ráadásul pályáztatás nélkül választották ki a kivitelező céget, ezért a továbbiakban jogi szempontból is vizsgálják az ügyet.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 9 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Kármán Ferenc sajtótájékoztatója a mélygarázsról
Feltöltötte e107 - péntek 09 február 2007 - 10:21:04
A váci ellenzék felvetéseire Kármán Ferenc Területpolitikai tanácsadó reagált, aki úgy fogalmazott: a Fidesz városfejlesztési koncepciójának lényege, hogy miközben a polgárok érdekeire hivatkozik, minden fejlesztést és építkezést megakadályozzon, mert azt látja, hogy amilyen ütemben épül a város, olyan ütemben olvad el a Fidesz populista demagóg politikájának létalapja. Kármán Ferenc szerint a kivitelező céggel eddig megkötött szerződés mind a befektető, mind az önkormányzat számára előnyös, és a város érdekeit szolgálja, annak aláírására pedig, a váci képviselőtestület által felhatalmazása volt a polgármesternek.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Képviselői vagyonnyilatkozatok
Feltöltötte e107 - péntek 09 február 2007 - 10:18:35
Január 31-én, szerdán 16 óráig volt lehetőségük a helyi képviselőknek arra, hogy leadják vagyonnyilatkozataikat, ennek pedig a törvényben előírt határidőig eleget is tett valamennyi váci rendeletalkotó. A vonatkozó jogszabály értelmében a dokumentumokat a városházán őrzik, megsemmisítésükre pedig az önkormányzati ciklus lejártát követő egy év múlva kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Égetnek a városban
Feltöltötte e107 - péntek 09 február 2007 - 10:17:03
Itt a jó idő, a télnek egyelőre nyoma sincs, sokan éppen ezért már februárban nekiláttak a tavasszal esedékes kiskerti munkáknak. Égetni azonban csak március közepétől lehet, a zöldhulladék komposztálására viszont előreláthatólag csupán 2009-től lesz megnyugtató megoldás. Vác ugyanis csatlakozott az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társuláshoz, mely a Zöld Híd program létrehozásával a szelektív hulladékkezelésre alapozott komplex hulladékgazdálkodási rendszer kialakítását tűzte ki célul. A programban két hulladékkezelő központ kerül kialakításra, de ezek majd csak 2008 végén váltják fel a bezárandó csörögi lerakót.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Iskolanyitogató az Árpádban
Feltöltötte e107 - péntek 09 február 2007 - 10:14:22
Iskolanyitogató immár negyedszer az Árpád Fejedelem Általános Iskolában. Több, mint 60 leendő kisiskolás látogatott az intézménybe szerdán, hogy játékos formában ismerkedjen jövőbeni osztálytermével, tanítóival, és egy kis ízelítőt kapjon az iskoláslét mindennapjaiból. A most még csak nagycsoportosok mindegyike persze nem biztos, hogy itt kezdi majd tanulmányait, a szabad iskolaválasztás miatt ugyanis a szülők Vác bármely iskolájába beirathatják gyermeküket március végén.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
csütörtök 08 február 2007
Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 08 február 2007 - 17:52:04
-Bánka Kristóf Labdarúgó Emléktorna
-Magyar Diáksport Szövetség díjátadó
-labdarúgás
-szektorlabda

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 05 február 2007
Botrány a parkolási bírságok körül
Feltöltötte e107 - hétfő 05 február 2007 - 17:26:12
Megérkeztek az első fizetési értesítők azoknak az autósoknak, akik a váci parkolási rendszert üzemeltető Kerident kft. szerint az elmúlt öt évben jegy vagy bérlet nélkül, szabálytalanul parkoltak és eddig nem egyenlítették ki a pótdíjat. A mai napon éppen ezért dühös és reklamáló gépjármű tulajdonosok lepték el a működtetést végző Településszolgáltatási kht irodáját, az elkövetkező napokban pedig még nagyobb rohamra lehet számítani. Az ügyfelek túlnyomó része azt kifogásolja, hogy sokszor több éve történt esetekre hivatkozik levelében a cég, melyekről csak most kaptak felszólítást. A Kerident kft igazgatója híradónknak ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, a jogszabályi környezet mostanra tette lehetővé, hogy a nem fizetők adataihoz hozzáférjenek, és számukra a bírságokról szóló értesítéseket kipostázzák.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Emelkedő közlekedési tarifák
Feltöltötte e107 - hétfő 05 február 2007 - 17:24:20
A vonatjegyek és -bérletek árai differenciáltan 6 és 30 százalék között drágultak csütörtöktől, a buszjegyek árai 6 százalékkal emelkedtek, a buszbérletek térítési díjai viszont kismértékben csökkentek - így foglalhatóak össze a február 1-én életbe lépett legfontosabb árváltozások a tömegközlekedésben. A korábbi hírek alapján idén nem ez lesz az egyetlen drágulás, a tervek szerint már tavasszal újabb árváltozás következhet be. Az eltérő mértékű emelés oka egyébként, hogy a döntéshozók így kívánják azonos árszintre hozni a busz- illetve a vonatközlekedés jelenleg még különböző tarifáit.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
XIII.Dunakanyar Népművészeti verseny
Feltöltötte e107 - hétfő 05 február 2007 - 17:22:39
Február elején egy nap mindig a népművészeté Sződligeten, a község általános iskolájában idén is megtartották a Dunakanyar Népművészeti Versenyt. A szervezők és a résztvevők sem voltak babonásak 2007-ben, hiszen 13. alkalommal is igen nagy volt az érdeklődés a megmérettetés iránt. Az egykori körzeti verseny mostanra megyei viadallá nőtte ki magát, tavaly óta ugyanis már Pest megye egész területéről érkeztek diákok Sződligetre, a mai versenyre.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Öltöző épül a műfüves pálya mellett
Feltöltötte e107 - hétfő 05 február 2007 - 17:20:04
Vác város ifjúsági és sportbizottsága legutóbb egy kihelyezett ülésen gyűjtött tapasztalatokat a szérüskerti műfüves pálya állapotáról, ennek keretében a létesítmény kihasználtságát is vizsgálták. A képviselők pozitív tapasztalatokról és a 120 millió forintból megvalósult pálya folyamatos üzeméről számoltak be. Felhívták azonban a figyelmet arra, hogy még mindig hiányzik az a kiszolgálóegység, amely magában foglalná az öltőzőket illetve a zuhanyozókat is.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte e107 - hétfő 05 február 2007 - 17:18:59
-kézilabda
-labdarúgás
-úszás

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 720 721 722 ... 733 734 735
HírarchívumHírarchívum
Megrongálódott az adótorony @ (01 febr : 17:10) (Hírek)
Áldatlan állapotok a börtönnél @ (01 febr : 17:06) (Hírek)
Szelektív hulladékgyűjtés Őrbottyánban @ (01 febr : 17:04) (Hírek)
Hiányzó kandeláberajtók @ (01 febr : 17:02) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.