ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


péntek 20 július 2007
Vácon forgatott a Duna TV
Feltöltötte Zsóka - péntek 20 július 2007 - 13:16:54
Vácon forgatta soron következő adását a Duna Televízió Eurométer című műsora, a felvétel helyszínéül a stáb tagjai a nemrégiben megújult Főteret választották. A háromnegyed órás magazin a Közép-Magyarországi Régió uniós projektjeit állította középpontjába, itt a meghívott vendégek a térségben megvalósult fejlesztésekről, beruházásokról, illetve az azok során szerzett tapasztalataikról beszéltek a műsorvezetőknek.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 110 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - péntek 20 július 2007 - 10:38:14
- Kézilabda,
- Labdarúgás,
- Tenisz

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 16 július 2007
Biogázkitermelés Csörögben
Feltöltötte Zsóka - hétfő 16 július 2007 - 20:35:10
Megkezdődhet a biogázkitermelés a csörögi hulladéklerakóban, erről döntött rendkívüli testületi ülésén a váci képviselő-testület. Az együttműködés elsősorban a Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás és a gázmentesítést végző nyíregyházi cég között jönne létre, a szerződő partnerek között azonban azon önkormányzatok is megtalálhatók, amelyek a munka elvégzésére alkalmas hulladéklerakóval rendelkeznek. Így Vác mellett Aszód, Balassagyarmat és Gödöllő is részt venne a projektben.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Rendkívüli testületi ülés
Feltöltötte Zsóka - hétfő 16 július 2007 - 20:33:20
A nyári szünet előtt egy rendkívüli ülést iktatott be programjába a váci képviselő-testület, erre a Díszpolgári cím és a Pro Urbe kitüntetések odaítélése miatt volt szükség. A javaslatokat zárt ülésen tárgyalták a városanyák és városatyák, az elismeréseket augusztus 20-án adják majd át. Nyilvános ülésen három előterjesztés szerepelt napirenden, az egyik az aljegyzői pályázat kiírásáról szólt.


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ


Részletek...
Hozzászólások: 32 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Hőségriadó idén már másodszor.
Feltöltötte Zsóka - hétfő 16 július 2007 - 20:26:48
A hőségtervben meghatározottak alapján az Országos Tisztifőorvos vasárnapra kettes fokozatú hőségriasztást rendelt el, ma hajnaltól pedig csütörtök éjfélig már a hármas fokozatú hőségriadó van érvényben. A kánikula következtében a héten akár a 40 fokot is meghaladhatja a legmagasabb nappali hőmérséklet, érdemes tehát erre folyamatosan odafigyelni és megtenni a megfelelő óvintézkedéseket.


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ


Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Jobbik sajtótájékoztató - \"A Magyar Önvédelem Napja\"
Feltöltötte Zsóka - hétfő 16 július 2007 - 20:24:39
A Magyar Önvédelem Napját hirdette meg múlt szombatra a Jobbik Magyarországért Mozgalom, melynek keretében országszerte csaknem 20 helyszínen tiltakoztak az SZDSZ szerintük nemzetrontó politikája ellen. Térségünkben Fót, Göd és Dunakeszi mellett Vácon is kampányoltak a magukat radikálisnak nevező szervezet tagjai, akik a liberálisok káros tevékenységére szeretnék felhívni a közvélemény figyelmét. Az akciósorozatott a tervek szerint év végéig folytatják majd, forró őszt ígérve ezzel a szabad demokratáknak.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Egyenlegértesítők az adózóknak
Feltöltötte Zsóka - hétfő 16 július 2007 - 20:22:42
Az APEH az egyéni vállalkozók és magánszemélyek részére július-augusztusban, míg a gazdálkodó szervezetek számára októberben postázza a folyószámla kivonatokat és a 2006. évre felszámított késedelmi pótlékról szóló értesítéseket, tudta meg híradónk. Az adóhatóságnak évente egyszer értesítenie kell azokat az adózókat, akiknek az előző naptári évre késedelmi pótlékot kell fizetni, és akiknek a folyószámláján tartozás, vagy túlfizetéses egyenleg mutatkozik. Amennyiben a folyószámla-kivonattal, illetve pótlékértesítővel kapcsolatban az adózóknak észrevétele, vagy rendezési igénye merülne fel, azt írásban lehet jelezni a Közép-magyarországi Regionális Igazgatóság felé.

Hozzászólások: 12 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek 07.07.16.
Feltöltötte Zsóka - hétfő 16 július 2007 - 20:20:42
- Evezés,
- Női kézilabda,
- Labdarúgás,
- Sakk

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
péntek 13 július 2007
Rendezési terv a laktanyára
Feltöltötte Zsóka - péntek 13 július 2007 - 09:00:10
Elkészült a volt Híradó laktanya rendezési terve, e szerint az itt létesítendő funkciók nagy része szociális, oktatási, kulturális, sport és közösségi célokat fog majd szolgálni. A 32 hektáros terület konkrét hasznosításáról, egy kivételtől eltekintve még nincsenek végleges döntések, ezek elsőként a szeptemberi testületi ülésen születhetnek meg. Ami szinte biztos, hogy a Waldorf Alapítvány kérésének megfelelően két épület és annak környezete óvodai és iskolai oktatást fog szolgálni a jövőben.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 195 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Jobboldali értékelés
Feltöltötte Zsóka - péntek 13 július 2007 - 08:46:28
A nyári képviselő-testületi szünetet megelőzően értékelte munkáját a Jobboldali Összefogás váci frakciója. Saját véleményük szerint a konzervatív képviselők jól végezték a dolgukat, különösen elégedettek azon bizottságok munkájával, melyekben ők adták az elnököt. Mint mondták a lakosság részéről is számos pozitív visszacsatolást kaptak. Élesen bírálta viszont a jobboldal részéről Fördős Attila, Vác polgármesterét. Ahogy fogalmazott, Bóth János arrogáns személy, aki képtelen az érdemi párbeszédre. Szerinte fölháborító az a retorika, amellyel az ellenzéki képviselőkkel kommunikál és nemritkán ki is oktatja őket.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Fejlesztések a sürgősségi osztályon
Feltöltötte Zsóka - péntek 13 július 2007 - 08:44:08
Újabb jelentős fejlesztések zajlottak az elmúlt hónapokban a Jávorszky Ödön Kórház sürgősségi osztályán. Ennek eredményeként az ide kerülő betegek egy részét már két kórteremben tudják kezelni, az itt dolgozók számára pedig szociális helyiségeket, illetve irodákat alakítottak ki a bővítés nyomán. A mostani előrelépések fontosak a sürgősségi ellátás fejlődése, valamint a kórház kiemelt súlyponti szerepe miatt is.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Új helyszín az emlékműnek?
Feltöltötte Zsóka - péntek 13 július 2007 - 08:40:45
Újabb alternatíva körvonalazódik az I. világháborús emlékmű elhelyezése ügyében Vácon. A város főépítészének elképzelése szerint az objektumot az Eszterházy utca Duna felőli végén állítanák fel, így részét képezné a Főutca-Főtér projekt második ütemének. Bár korábban az emlékmű Damjanich térre helyezéséről már érvényes testületi döntés valamint jogerős építési engedély is született, Philipp Frigyes szerint megfelelő előkészítés után akár már szeptemberben újratárgyalhatják a képviselők a most napvilágot látott tervezetet.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 743 744 745 ... 774 775 776
HírarchívumHírarchívum
Tulajdonosváltás az OTTO-nál Zsóka @ (13 júl : 08:37) (Hírek)
Sporthírek 07.07.12. Zsóka @ (13 júl : 08:33) (Hírek)
Levegőszennyezettség mérés Zsóka @ (10 júl : 12:58) (Hírek)
Közmeghallgatás Zsóka @ (10 júl : 12:52) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.