ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


csütörtök 27 december 2007
Fideszes reagálás a kormánypárti igenre
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:07:30
Mint már korábban beszámoltunk róla a Parlament elfogadta az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt, a név szerinti szavazáson dr. Bóth János, a 2. számú választókerület országgyűlési képviselője is igennel szavazott. Döntését akkor közleményben indokolta, erre reagált most Bábi Gabriella, a Fidesz választókerületi elnöke.

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Betlehemes háromszor a Főtéren
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:06:58
A betlehemes játékok története Vácon öt esztendős múltra tekint vissza, a korábbi helyszíneket tavaly először váltotta fel az akkor néhány napja átadott Főtér. Karácsony előtt három különböző időpontban, csütörtökön és pénteken délután, valamint szombaton délelőtt mutatták be az idei műsort, amelyekre most is nagyon sokan voltak kíváncsiak.

Részletek...
Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Karácsony és ajándékozás a kórházban
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:06:21
A karácsonyfát a kórház állította az ebédlőben, az ajándékról pedig a Lions Klub gondoskodott. A szervezetnek a Jávorszky Ödön Városi Kórház hagyományos karácsonyi ünnepségén a nővéreket és a gyermekosztály munkatársait is sikerült meglepnie bőkezű adományaival.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Karácsony a látássérülteknél
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:04:38
A váci polgármester és az egyházmegye püspöke is megtisztelte részvételével a Dunakanyari Látássérültek Egyesületének karácsonyi programját, amelyen idén is mód nyílt az idei év értékelésére. Nem maradt el az ajándékozás sem, az egyesület énekkara és néhány tagja pedig színes műsorral emelte a december 15-i ünnepség fényét.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
A Reménység is adományozott
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:03:44
December 24-én délelőtt meleg ételt és ajándékcsomagot osztott a rászorulóknak a Váci Reménység Egyesület. A karitatív akciót megelőzően az egyesület a székházába várta az adományokat és a pénzbeli felajánlásokat a váci polgároktól. A Reménység nem először próbál segíteni az ünnep idején az elesetteken, tavaly például nekik köszönhetően közel száz fő részesült élelmiszercsomagokban és kapott egy-egy adag egytálételt.

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Karácsonyi ajándék az Autócentrumtól
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:03:18
Idén immár másodszor döntött úgy Vác egyik legismertebb gépjárműkereskedése, hogy a karácsony közeledtével három óvodának nyújtanak át ajándékcsomagot. A cég a tavaly útjára indított kezdeményezéssel szeretne hagyományt teremteni, annál is inkább, mert ahogy fogalmaztak, ebben az évben is csökkent az óvodák játékvásárlásra fordítható költségvetése.


Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:00:25
Pest Megye Közgyűlése idén is elismerésben részesítette azokat a Pest megyei sportembereket...

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
csütörtök 20 december 2007
Közös határnyitó
Feltöltötte e107 - csütörtök 20 december 2007 - 17:54:40
A schengeni határnyitáshoz kapcsolódóan egész napos programot szerveztek Ipolyságon, amelyre Vác, mint a település testvérvárosa is meghívást kapott. A Határtalan Európa címet viselő rendezvény ma délben vette kezdetét a két polgármester ünnepi köszöntőjével, majd egy három részből álló vitafórum kezdődött a Városházán. Az ünnepség csúcspontja, azaz az ünnepélyes határbontás a még néhány óráig meglévő Ipolyság-Parassapuszta átkelőnél lesz majd, pontban éjfélkor.

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Váciak kitüntetése Ipolyságon
Feltöltötte e107 - csütörtök 20 december 2007 - 17:53:33
Ipolyság első írásos említésének 770. évfordulója alkalmából ünnepi ülést tartott a város képviselő-testülete még múlt szerdán. Ezen alkalomból több elismerést is átadtak, köztük kitüntetést adományoztak dr. Bóth Jánosnak és Mándli Gyulának. Vác polgármesterét, valamint a Katona Lajos Városi Könyvtár igazgatóját a testvérvárosi kapcsolatok elmélyítése érdekében végzett tevékenysége kapcsán díjazták.

Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Hulladékgyűjtés díjának változása
Feltöltötte e107 - csütörtök 20 december 2007 - 17:53:10
10 %-kal nő Vácon az az összeg, amelyet az önkormányzat a városban keletkezett szilárd hulladék összegyűjtésére, elszállítására és ártalmatlanítására fizet a Remondis Kft.-nek. Az erről szóló előterjesztést a Gazdasági és Városüzemeltetési Bizottság december 3-án tárgyalta meg, az emelésről szóló javaslatot pedig a testület is támogatta.

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Ünnepi szemétszállítás
Feltöltötte e107 - csütörtök 20 december 2007 - 17:51:54
Szintén a szemétszállításhoz kapcsolódó hír, hogy a Remondis Duna Kft. az ünnepek alatt a hétköznapi rendnek megfelelően gondoskodik a háztartási hulladék elszállításáról. Így december 24-én a hétfői, 25-én a keddi, 26-án a szerdai napoknak megfelelő körzetekből viszik el a szemetet, 2008. január 1-én pedig a keddi körzetekből kerül elszállításra a hulla

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Díj(nem)változások a buszközlekedésben
Feltöltötte e107 - csütörtök 20 december 2007 - 17:51:35
A Volánbusz Zrt-nek Vácon a helyi közlekedés fenntartása 25 millió forint veszteséget okozott az idén, legalábbis ez derül ki abból a levélből, amelyet a cég vezetése juttatott el az önkormányzathoz. A közlekedési vállalat ennek az összegnek a megtérítését kérte a képviselő-testülettől, illetve azt, hogy a jövő évre vonatkozó tarifaemelési koncepciók közül válassza ki a szerinte legmegfelelőbb változatot. A képviselők, csakúgy, mint korábban a gazdasági és városüzemeltetési bizottság, egyik verziót sem támogatták, és elutasították a cég veszteségtérítési igényét is.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 804 805 806 ... 855 856 857
HírarchívumHírarchívum

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.