ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


csütörtök 16 november 2006
Súlyponti kórház lesz a váci
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 16 november 2006 - 21:26:51
Egy napokban kiszivárgott tervezetben félszáz, úgynevezett súlyponti kórházat nevez meg az egészségügyi minisztérium, a jövőben csak ezekkel fog szerződést kötni az Országos Egészségbiztosító. Az egészségügyi reform részeként összeállított listán, amelyben megyénként és régiónként nevezték meg a biztosan fennmaradó intézményeket, szerepel a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház is. A tárca országosan 40ezer kórházi ággyal számol, a listán nem szereplő intézmények a megmaradó kapacitásra nyújthatnak majd be pályázatot.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Kavicsbánya-bejárás előzetes Sződligeten
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 16 november 2006 - 21:25:32
Bejárást szervez a sződligeti képviselő-testület és a Lasselsberger kft, a cég által nyitni kívánt kavicsbánya helyszínére jövő pénteken fél háromkor. Az eseményre minél nagyobb számban várják a település polgárait, hogy a lakosság valós képet kapjon a tervezett beruházás részleteiről, és annak pontos helyéről. A képviselő-testület a bejárás tapasztalatait is figyelembe kívánja venni majd a bánya sorsával kapcsolatos döntés meghozatalakor.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Útlezárás vasárnap
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 16 november 2006 - 21:24:03
Értesítjük kedves nézőinket, hogy félpályás útlezárás lesz vasárnap, november 19-én, reggel 9 órától du. 4 óráig a Nagymaros és Kismaros közötti egyenes útszakaszon mintegy 1 km-es hosszúságban. Televíziónkhoz eljuttatott közleményük szerint az útlezárást kezdeményezők, idézem „a hazug Gyurcsány-kormány, s annak intézkedései ellen” kívánnak ezzel az eszközzel demonstrálni. A vasárnapi tüntetés szervezői szerint egyébként hasonló útlezárásokra vasárnap a Dunakanyar több településén is sor kerülhet.

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
ÖTLET program
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 16 november 2006 - 21:22:48
ÖTLET néven indult kísérleti program országszerte, amely a 18 és 26 év közötti munkanélküli fiatalok munkatapasztalat-szerzését és képzését teszi lehetővé, 10 hónapos belföldi önkéntes programokon keresztül. A programot az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja, megvalósulásáért pedig egy menedzser szervezet és 8 regionális koordináló felel. A Közép-Magyarországi régió regionális koordináló szerepét a gödi székhelyű Fiatalok a Vidékért Egyesület tölti be, amely 5 éve az Európai Önkéntes Szolgálat programjában is részt vesz.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
A Moira c. könyv az Irodalmi kávéházban
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 16 november 2006 - 21:20:43
Megnyitása óta második rendezvényét tartotta a volt Kúria épületében található Csokizóban az Irodalmi Kávéház, tegnap este Sebő József mutatta be Moira c. könyvét. A mű az 1956-os események kapcsán kivégzett Brusznyay Árpád életét mutatja be, az író-olvasó találkozón lánya, Brusznyay Margit is megjelent. A kávéházi program bevezetőjét egy archív felvételekből készült fénykép-összeállítás adta, amelyben személyes fotók mellett többek között az ítéletvégrehajtási jegyzőkönyv másolata, és több korabeli röplap is szerepelt.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
kedd 14 november 2006
Sporthírek
Feltöltötte e107 - kedd 14 november 2006 - 11:22:55
- labdarúgás eredmények
- kézilabda
- Pest Megyei Úszó Csapatbajnokság
- bírkózás, utánpótlás bajnokság

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 8 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 13 november 2006
Egészséges városok szimpóziuma
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:49:38
XVIII. Szimpóziumát tartotta csütörtöktől szombatig az Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége. Az eseménynek Vác és Göd adott otthont, a rendezvény a „Hozd a formád!” címet viselte. Fő témaként az ifjú nemzedékek, vagyis a gyermek és ifjúsági korúak egészségfejlesztése, táplálkozási és mozgáskultúrájának javítása és a túlsúly, mint globális probléma elleni küzdelem szerepeltek a napirenden.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Szociális munka napja
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:47:03
Idén Remzső Zoltánné, a Vöröskereszt Váci Szervezetének titkára részesült a Vác Város Szociális Munkájáért kitüntetésben. Remzső Zoltánné közel 25 éve szervezi és vezeti a körzetéhez tartozó 34 település szociális programjait, az elismeréssel ezt a munkát díjazta a város. A Szociális Munka Napján rendezett városi ünnepséget pénteken délután tartották a művelődési központban, amelyhez, idén először, szakmai konferencia is társult.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Galambász évzáró
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:45:33
A Magyar Postagalamb Szövetség Dunakanyar Tagszövetsége pénteken tartotta hagyományos év végi díjkiosztó ünnepségét, idén Vác volt a helyszín. A több, mint 150 főt számláló szervezet ünnepségén az idei évi jó szerepléseknek köszönhetően csaknem 100 különböző serleg és díj talált gazdára, volt tehát ok az ünneplésre az évzáró bankett alkalmával.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Lampionos felvonulás, Nagymaros
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:43:57
A Művelődési Háztól indultak, megkerülték a templomot és a főteret, majd a Szent Márton szoborhoz érkeztek a lampionos felvonulás résztvevői péntek este Nagymaroson. A településen fontosnak tartják a sváb és német szokások ápolását, éppen ezért a helyi Kittenberger Kálmán Általános Iskola szervezésében már nem először rendezik meg a menetet a városban, Szent Márton napjához kapcsolódva.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Guinness rekord a Boronkayban
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:41:59
5259-5191. Kicsit szokatlan eredménynek tűnik ez egy kosárlabda-mérkőzésen, de nem akkor, ha tudjuk; a csaknem 10 és félezer találat nem egy szokványos találkozó pontjait gyarapította. Sikeres Guinness rekordkísérleten vannak túl a váci Boronkay középiskola diákjai, akik három tanárukkal együtt úgy határoztak: megdöntik a folyamatos kosárlabdázás világrekordját.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
péntek 10 november 2006
Sporthírek
Feltöltötte e107 - péntek 10 november 2006 - 16:22:48
- labdarúgás
- kézilabda
- Országos Rövidpályás Úszó Vidékbajnokság
- Magyar Köztársaság Endurocross Bajnokság, 8. futam
- asztalitenisz, Csepel Kupa
- rögbi a Diákolimpián

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 853 854 855 ... 857 858 859
HírarchívumHírarchívum
Zsidó temetői feliratok Zsóka @ (09 nov : 21:11) (Hírek)
Drogprevenciós előadás Zsóka @ (09 nov : 21:06) (Hírek)
Kitüntetések Szlovákiában Zsóka @ (09 nov : 21:04) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.