ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 15 február 2007 - 16:26:56
-labdarúgás
-bírkózás
-asztalitenisz
-atlétika
-úszás

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Kedden és szerdán is játszott felkészülési mérkőzést a Dunakanyar-Vác labdarúgó együttese. A műfüves pályán először a szlovák Sala együttesét győzték le Kulcsár Tamás 3 és Szabó Viktor góljaival 4-2-re, majd a BKV Előre csapatát Palásthy 2 találatával 2-0-ra.

Csepelen rendezték meg a szabadfogású birkózó válogatót, mely az április közepén Szófiában sorra kerülő Európa-bajnokság jegyében zajlott. A viadalon fegyelmi ügye miatt többek között a Gumi-Profi Váci Forma SE versenyzője, Aubéli Ottó 120 kg-ban nem indulhatott. Ott volt viszont Ács Bence, aki megnyerte a súlycsoportot.
A romániai Korondon immár 7. alkalommal került sor a Lőrincz Márton birkózó emlékversenyre, melyen ott voltak a Vác Városi SE fiatal tehetségei is. Az 1990-91-es születésű fiúknál 38 kg-ban nyert Németh Béla, 42 kg-ban az első helyen végzett Juhász Bence. Az 1994-95-ös korosztályban a 32 kg-os súlycsoportban 3. lett Fekete Pál, az 1998-99-es korosztályban 22 kg-ban a 2. helyen végzett Mikulinszki Ádám, 24 kg-ban első lett Fulai Bence.

Az első osztályú asztalitenisz csapatbajnokságban a Váci Reménység játékosai hazai asztalok mellett 9-9-es döntetlent értek el az Erzsébeti Hajós Alfréd DSE ellen, majd idegenben 15-3-ra nyertek a MALÉV SC I. csapata ellen, a Fülöp Baráti Kör SE Fót csapata 15-3-re legyőzte a MALÉV SC I. gárdáját, a Veresegyház VSK kétszer is idegenben szerepelt, s mindkétszer kikapott. Előbb 10-8-ra a Pénzügyőr SE II. csapatától, majd 13-5-re a Dorogi Egyetértés SE I. csapatától.


Pest megye fedett pályás atlétikai felnőtt, junior és ifi bajnokságára Budapesten a Syma csarnokban került sor. A Váci Reménység sportolói közül a felnőtteknél Fonódi Gábor 400 méter síkfutásban 3., Keresztesi Erika 200 és 400 méteres futáson egyaránt 2., 60 méteren 3. lett. Kiss János 800 méter síkfutásban a második helyen ért célba. Junior fiúknál Sótér Tamás 60 méteren, Sztrapka István súlylökésben, Kiss Tamás 1500 és 3000 méteren nyert. A lányoknál Bereczki Dalma hármasugrásban és súlylökésben végzett az élen. Ifi lányoknál Varga Orsolya súlylökésben az első helyen végzett.


Százhalombattán rendezték meg a Pest megyei úszó csapatbajnokság első fordulóját. A Váci Vízmű SE sportolói közül nyert versenyszámában Ofella Fanni 3 számban, Bokros Blanka, Boldizsár Viktor, Bata Marcell, Winternitz Áron, Prohászka Anna 2 számban, Noé Zsombor és Bata Natali. Ezen kívül 7 ezüstérmet, és 13 bronzérmet nyertek a váci úszók.


Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.