ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


SPORT
Feltöltötte esaniko - csütörtök 12 október 2017 - 07:12:23
Szegeden kapott ki a Váci KSE férfi kézilabda csapata, a váci focisták egy gólos vereséget szenvedtek Cegléden.

Az első osztályú férfi kézilabda bajnokságban Szegeden szerepeltek a váciak. A mérkőzést csak másfél órás késéssel tudták elkezdeni a csapatok, mert a Pest megyeiek az M5-ös autópályán baleset miatt sokáig rostokoltak. A Bajnokok Ligájában induló Tisza partiak 14 góllal verték meg a mieinket:
MOL-PICK SZEGED - VÁC 35-21. Az első félidőben még jól tartotta magát a Váci KSE, a félidő végén csak öt gólos hátrányt mutatott az eredményjelző. A fordulást követően kijött a nagyobb rutin, a szegediek lépésről-lépésre növelték előnyüket és végül biztosan nyerték meg a találkozót. A Váci KSE csapatából Sakics és Grabavac 4-4 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Az NB II-es labdarúgó bajnokság hétvégi fordulójában: Cegléd – Vác 1-0. Az első félidő 27. percben sajnos egy olyan szituációból szerzett gólt a hazai csapat, amire készültek is a mieink. A váciak térfelén letámadtak a hazaiak, melynek eredményeképpen Króner labdát vesztett, mellyel Szilágyi iramodott meg. Lecselezte magát az alapvonalig, ahonnan az érkező Asztalos elé „tálalt”, aki kapásból a kapu hosszú oldalába lőtte a labdát. Ezután még egy helyzete akadt a Ceglédnek, azonban Damásdi lövése a kapu mellett hagyta el a játékteret. A bekapott gól után próbálkoztak a vendégek, de igazi helyzetet nem sikerült kialakítaniuk, így egygólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőre aztán teljesen megváltozott a játék képe. Azonban hiába borult fel a pálya, hiába mentünk előre, és dolgoztuk ki sorra a helyzeteket, vagy Mursits védett bravúrral, vagy a védők blokkoltak, vagy mi tévedtünk centikkel, így nem sikerült kiegyenlítenünk, maradt az egy gólos ceglédi siker.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.