ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


SPORT
Feltöltötte esaniko - kedd 13 február 2018 - 08:46:38
Veszprémben szerepelt a Váci KSE élvonalbeli férfi kézilabda csapata, új játékosokat igazolt a Vác FC labdarúgó együttese.

Az élvonalbeli férfi kézilabda bajnokságban: Veszprém – Váci KSE 42-21. A mérkőzés elején látszott, hogy mindkét csapat a gyors játék híve, a 4. percben már 3:2 volt az állás a hazaiak javára. A vendég Vác az első percekben komolyabban vette a mérkőzést, a Veszprém sokat hibázott így a 9. percben Sakics révén átvették a vezetést Skaliczki László tanítványai. A jó sorozatuk aztán a 14. percben szakadt meg, a Telekom pedig zsinórban 8 találatot szerzett. A váciak 9 percig nem tudtak góllal hozzászólni a mérkőzéshez, így a 22. percben már 8 volt a differencia, amit a szünetre kilencre növeltek a hazaiak. A térfélcsere után a hazaiaknál Petar Nenadics, a vendégeknél Marko Davidovics szórta a gólokat. Egy váci triplát hazai hármas sorozat követett, majd a Telekom nagyobb sebességbe kapcsolt és alig engedte szóhoz jutni a vendégeket. Az elfáradó váciakkal szemben végül 21 gólos győzelmet aratott a Veszprém. Csapatunkból Grbavac 4, Tárkányi és Davidovics 3-3 góllal volt a legeredményesebb játékos.
A váci együttese legközelebb február 13-án, kedden 18 órától hazai pályán fogadja a Szeged csapatát.

A Vác FC labdarúgó csapata javában készül az NB II-es bajnokság folytatására. A klub eddig 4 új labdarúgóval kötött szerződést. Az első igazolás Lassú Zsombor középpályás. A fiatal 1998-as születésű Zsombor az NB III-as bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Videoton FC II. csapatától érkezett. Az őszi szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára a székesfehérvári csapatban, ezeken két gólt szerzett. A váci csapatban első mérkőzésén a 3.ligás szlovák együttes elleni felkészülési mérkőzésen rögtön letette a névjegyét, két góllal debütált.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.