ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


SPORT
Feltöltötte esaniko - kedd 13 március 2018 - 11:40:45
Az élvonalbeli kézilabda bajnokságokban mindkét váci csapat pályára lépett, a nők győztek, a férfiak kikaptak hazai pályán. Nézzük a részleteket.

A GVM Europe-Vác élvonalbeli női kézilabda csapat szombaton hazai pályán fogadta a Fehérvár együttesét és 33-25-ös győzelmet aratott. Jól kezdődött számunkra a találkozó, mert 10 perc alatt 9 gólt szereztünk, addig a vendégek csak 3-at. A folytatásban tovább nőtt a különbség, s végül 19-12-es állásnál fejeződött be a félidő. Térfélcserét követően egy harcosabb fehérvár jött ki a pályára, és gyorsan le is csökkentettek hátrányukból. A váciak tartották 4-5 gólos vezetésüket, egészen az 50. percig, amikor is 2 gólra megközelítettek minket a vendégek. A hajrára jobb lett védekezésünk és gyors gólokkal visszaállítottuk a félidei különbséget és nyertük meg a találkozót. Csapatunkból Kácsor Gréta 8, Souza 7 és Jovetics 6 góllal volt a legeredményesebb játékos.

A férfi első osztályú bajnokság 20. fordulójában Váci KSE – Balatonfüred 25-26. A vendég csapat szoros védekezéssel és góélerős támadójátékkal kezdte a találkozót, és ennek köszönhetően 5 gólos vezetéshez jutott az első 18 percben. A folytatásban a hazaiak védekezése feljavult, támadásaik pedig eredményesebbek lettek, így a szünetig egy gólra felzárkóztak. A pihenőt követő folytatásban kiegyenlítettünk, sőt átvettük a vezetést is. Az egy-egy gólos előnyünket sorra egalizálta a füred, majd fordítottak és a váciaknak kellett folyamatosan az egyenlítésért küzdeniük. Az utolsó 2,5 percben többször volt lehetőségünk az egyenlítésre, de sajnos nem sikerült, végül egy találatos különbséggel a Fürednek sikerült megszerezni a bajnoki pontokat. Csapatunkból Grbavac 6, Holpert és Török 5-5 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.