ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sport
Feltöltötte esaniko - kedd 10 július 2018 - 10:38:50
Második edzőmeccsét is lejátszotta a Vác labdarúgó csapata, 3 érmet nyertek a váci kajak-kenusok a maraton Európa-bajnokságon.

A Vác FC labdarúgó csapata második felkészülési mérkőzését ismét a felvidéken, Garamszentkereszten játszotta. Ezúttal a helyi másodosztályú FK Pohronie csapata volt az ellenfelük. A felkészülés ezen szakaszában tavaly is megmérkőztek a garamszentkereszti együttessel, akkor 2-1-es vereséget szenvedtünk, míg idén 1-1-es döntetlent értünk el. Csapatunkban főként a második félidőben több próbajátékos is szerepet kapott. Gólszerzőnk Kosorin volt.


A horvátországi Metkovicban rendezték meg a kajak-kenusok ifjúsági és U23-as maratoni Európa-bajnokságát. A magyar válogatott népes, 47 fős küldöttséggel vett részt a versenyen. A Váci Kajak-Kenu Sportegyesület sportolói is ott voltak a kontinens viadalon. Lány ifi kenusok között Horányi Dóra hatalmas fölénnyel győzött, az ifi férfi kenusoknál Fajta Jordán is az első helyen végzett. Az ifi fiú kajakosok versenye sem zajlott le magyar érem nélkül, Petró Vince a harmadik helyen zárta a versenyt. A Ferencváros kajak-kenu szakosztályát a váci Petró Ádám is képviselte a versenyen. Ádám az U23-asok között versenyzett egyesben, és több mint négy perccel elmaradva a legjobb időtől az ötödik helyen zárta az Eb-t.Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.