ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


A legkisebb és a legnagyobb gyerekeknek gyűjtenek
Feltöltötte esaniko - csütörtök 06 december 2018 - 09:26:50
Főleg a legkisebb és a legnagyobb gyerekeknek gyűjt karácsonyi ajándékadományokat a váci baptista közösség. A 15. éve működő cipősdoboz akció töretlen népszerűségnek örvend. Idén, ahogy az elmúlt években megszokottá vált, a főtéren felállított faházak egyikében gyűjtik az adományokat. A cipősdobozokba 1 hónapostól-14 éves korú gyerekek részére várják az ajándékokat, ami lehet új, vagy jó állapotú játék, ruha, de bármi egyéb, aminek az adományozó maga is örülne- fogalmaz Meláth Attila lelkész. A baptista gyülekezet vezetője arra kéri a felajánlókat, hogy idén gondoljanak a legkisebbekre és a 14 év körüliekre is a csomagok összeállításakor.

Meláth Attila baptista lelkész
Itt Vác térségében körülbelül 2000 cipősdobozt tudunk összegyűjteni. Országosan most a 40000 cipősdoboz van megcélozva és így Vác tulajdonképpen beletartozik az első öt olyan városba –pedig kisváros-, de nagy városokat megszégyenítő az adománygyűjtés, mert ezzel a 2000 cipősdobozzal mi bizony az első ötben vagyunk.

A játékok, kozmetikumok, iskolaszerek és ruhaneműk mellett tartós élelmiszerek is kerülhetnek a dobozokba- tette hozzá Meláth Attila. A csomagokat december 10-től 20-ig gyűjtik és két helyen lehet leadni: egyfelől a főtéri faházban, másfelől a Gombási út 66-os szám alatt található baptista parókián.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.