ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sportos diákokat köszöntöttek
Feltöltötte esaniko - csütörtök 06 december 2018 - 09:29:13
Sportban eredményes váci tanulókat és felkészítő tanáraikat köszöntötték kedd délután a Boronkay középiskola tornatermében. Az önkormányzat 21 éve külön ünnepség keretében ismeri el a váci diákok kiemelkedő sportteljesítményét. A 2017-18-as idényben lezajlott Országos Diákolimpia váci dobogósainak idén is Mokánszky Zoltán sportügyekkel megbízott alpolgármester adta át a városi kupákat.

Általános- és középiskolások vehettek át kupákat az önkormányzattól azon az ünnepségen, amelyen az Országos Diákolimpián elért dobogós helyezéseket díjazza a város. A rendezvényen felszólaló Mokánszky Zoltán alpolgármester arról beszélt, nem véletlenül kapta meg Vác a Nemzet Sportvárosa címet, hiszen országos viszonylatban is kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet a település.

Mokánszky Zoltán alpolgármester
Vác városában nemcsak a versenysport kiváló, hanem az utánpótlás is kiváló. Nem véletlen Vác a Nemzet Sportvárosa. Én bízom benne, hogy továbbra is ilyen nagy lendülettel fogtok sportolni, továbbra is Vác városának hírnevet fogtok szerezni, és kívánom nektek, hogy jó erőben, egészségben folytassátok a további edzéseket.

A mostani alkalommal közel másfél-százszor szólították a pulpitushoz a legkülönfélébb sportágak képviselőit: a teljesség igénye nélkül labdarúgók, evezősök, úszók, sakkozók, duatlonisták, sőt még fekvenyomásban jeleskedők is vihettek haza szépen csillogó serleget. A képzeletbeli „legsportosabb iskola” rangot már sokadjára a Boronkay középiskola nyerte, ők a 142 elismerésből összesen 72-őt zsebeltek be.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.