ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


SPORT
Feltöltötte esaniko - csütörtök 14 március 2019 - 11:17:18
Tizenhárom gólos váci győzelem született a férfi másodosztályú kézilabda bajnokságban, Zalaegerszegen büntetővel kapott ki a Vác labdarúgó csapata

A másodosztályú férfi kézilabda bajnokságban a Váci KSE csapata a Telekom Veszprém U21-es gárdáját fogadta a váci sportcsarnokban. A fiatal veszprémiek kiszámíthatatlan ellenfélnek ígérkeztek, így semmiképp nem vehette félvállról őket a Vác. Szigorú védekezéssel és Kovács kapus bravúros védéseivel megalapozták, hogy támadásban gyors gólokkal, hamar előnyt szerezzenek, melyet folyamatosan növeltek a pihenőig. A félidő végén alakult ki az addigi legnagyobb különbség, a hazaiak 10 góllal, 18-8-ra vezettek. A folytatásban sem változott a játék képe, így a különbség fokozatosan nőtt, amit ráadásul látványos gólokkal növeltek tovább Straniggék. A végén Skaliczki mester újból lehetőséget adhatott mindenkinek, hogy élvezhesse a játékot, ami az utolsó másodpercig sikerült is. Váci KSE – Veszprém U21 34-21. A váci csapatból Holpert, Antal és Nagy 5-5 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Az NB II-es labdarúgó bajnokságban a feljutásra pályázó Zalaegerszeg otthonában szerepelt a Vác FC csapata. Mindkét együttes jó formában várta a találkozót, így igazi rangadóra számíthattak a stadionba kilátogató nézők. A hazai csapat kezdte aktívabban a mérkőzést, a 20. perc környékére kiegyenlítettebbé vált a játék. Mindkét együttes jól megszervezte a védekezését, így a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A hosszabbítás első percében tizenegyest ítélt a hazaiak javára a játékvezető. Babati találkozott a tizenhatoson belül Tóthtal és miközben belerúgott Tóth lábába, majd homorított hozzá elesett, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A labda mögé a sértett Babati állt, aki erősen középre rúgta a labdát. Halasi balra vetődött, így nem volt esélye hárítani a lövést. A második félidőben mindent megpróbált a váci csapat az egyenlítés érdekében. Azonban hiába birtokolta többet a labdát, sajnos igazán nagy helyzetet nem tudott kidolgozni, így maradt az egygólos hazai siker. Zalaegerszeg – Vác 1-0.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.