ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Könyvajándék a Szalay kiadótól
Feltöltötte e107 - hétfő 30 július 2007 - 17:12:14
Ha Vigalom akkor könyvajándék. Ismét két nagy csomag könyvvel érkezett a váci fesztiválra a Szalay Könyvkiadó, amely hetedik éve ajándékozza meg a Váci Világi Vigalom alkalmával a város két általános iskoláját. Idén a Földváry Károly és a Radnóti Miklós Általános Iskola volt a kiválasztott.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

A kiadó célja továbbra is, hogy ezzel a gesztussal segítsék az iskolákat és tanulóikat, akik egyébként nem biztos, hogy hozzá tudnának jutni a könyvekhez. Az idei könyvátadáson a cég képviselője, Buzgán Károly és dr. Molnár Lajos alpolgármester nyújtotta át az egyenként 30ezer forint értékű csomagot dr. Váradi Iván Attila igazgatónak és Szakács Zoltánné igazgatóhelyettesnek.

Szakács Zoltánné igazgató helyettes, Radnóti Miklós Általános Iskola
"Valószínűleg jutalomkönyvekre fogjuk felhasználni, ezzel van mindig gondunk a szűkös anyagi körülmények miatt. Úgyhogy azt hiszem lesz belőle jutalomkönyv, aminek a tanítványaink nagyon fognak örülni."


dr. Váradi Iván Attila igazgató, Földváry Károly Általános Iskola
"Lehetséges, hogy mi is jutalomkönyvre szánjuk, még ezt megbeszélem a kollégáimmal, mert a könyvtárat is gyarapíthatnánk belőle szó se róla, de jutalomkönyvből mindig hiányunk van."


A könyvcsomagot idén is saját kínálatából állította össze a Szalay Könyvkiadó, az ajándék főként ismeretterjesztő kiadványokat tartalmazott. Az ünnepi átadáson a város nevében dr. Molnár Lajos alpolgármester köszönte meg a kiadó gesztusát.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.