ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Polgármesteri válasz
Feltöltötte e107 - csütörtök 02 augusztus 2007 - 15:42:41
Nem mond le posztjáról Bóth János, mert ahogy fogalmazott, bár a nehezményezett kijelentés stílusa nem volt a legszerencsésebb, de annak tartalmi részét most is vállalja. A váci iskolák eddig ugyanis mindenféle szerződéses kötelezettség nélkül fogadták be a csörögi gyerekeket, ezért szerinte méltatlan támadások érték a várost. Az ellenzék koncentrált irigységével azonban, mint mondta nem foglalkozik, hiszen idézem: „a politikai túlélésért küzdő szánalmas figurák kirohanásai önbírálatra kényszeríthetnek egy polgármestert.” Mégpedig abban a tekintetben tette hozzá, hogy érdemes-e egyáltalán bármilyen párbeszédet folytatni olyanokkal, akik pályafutásuk alatt egyetlen építőjellegű ötlettel sem álltak elő, tevékenységük döntően rombolásban merült ki.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Bóth János szerint az ellenzék által gerjesztett botrányok, alaptalan mocskolódásuk járatják le a várost, nem pedig az ő stílusa. A polgármester elmondta, választópolgár még nem szólította meg e miatt, sőt azt kérdezték tőle, hogy bírja a sok nemtelen támadást az ellenzék részéről. Bóth János úgy vélte, a sikeres váci vigalom után szinte törvényszerű volt a szokásos ellenzéki ünneprontás. A FIDESZ önálló és mérsékeltebb hangú sajtóközleményével lehet vitatkozni mondta, a Fördős Attila által tartott sajtótájékoztatóval azonban nem kívánt foglalkozni. Bóth János a szerinte statisztikailag alig kimutatható KDNP helyi elnökségének pedig azt üzente, idézem: „engem nem ők, hanem a váci polgárok ezrei választottak meg, és az ő véleményük a mérvadó” Majd így folytatta: „Minél jelentéktelenebb valamely szervezet, annál hangosabb is”

Dr. Bóth János polgármester, Vác
"Viszont felhívnám mindkét nyilatkozó csapat figyelmét, hogy valós problémákról egyikük sem ejtett szót, ilyen például a csörögi roma gyerekek iskoláztatása. Én most is ezen dolgozom, és nem a számat tépem. Ez a nagy különbség közöttünk, s az, hogy nem szólítom fel lemondásra egyik ellenfelemet sem, e nélkül is eltűnnek a politikai süllyesztőben, ami teljesítményhiányuk törvényszerű következménye."


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.