ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Bíró Sándor 100 esztendős
Feltöltötte e107 - hétfő 06 augusztus 2007 - 16:27:26
Századik születésnapját ünnepelte csütörtökön Vác köztiszteletben álló polgára, Bíró Sándor, az 1907. augusztus 2-án született nyugalmazott gyógypedagógus köszöntésére családi körben került sor. A családtagok mellett persze Vác sem felejtette el Sándor bácsit, akinek Csereklye Károly alpolgármester nyújtotta át a város ajándékait.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Virág, egy üveg ital és egy kis anyagi juttatás, ezzel kedveskedett Vác önkormányzata Bíró Sándornak. Az ünnepelt korához képest jó egészségben fogadta a gratulációkat, bár az utóbbi egy-két évben a látása és a hallása is gyengült. Hogy ezt a szép kort megérhette, köszönhető a sok sportnak, hiszen idősebb korában is állandóan sétált, gyalogolt. Egy évvel ezelőttig pedig még saját kertjében is rendszeresen tevékenykedett. Bíró Sándor a munkában is tevékeny és eredményes volt. Jelzi ezt a Cházár Iskolában eltöltött három és fél évtized, számos oktatásban betöltött tisztség, rubin és gyémántdiploma illetve a Váci Katedradíj. Sándor bácsi azonban a napjait ma már főként pihenéssel tölti.

Bíró Sándor
"Pihenek, nem nagyon bírom a strapát már. Hálásan köszönöm mindazoknak akik eljöttek ebből a kedves alkalomból. Mindenkinek a legjobbakat kívánom."


Ünneplőkből nem is volt hiány. Bíró Sándort 3 fia, 6 unokája és 6 dédunokája köszöntötte, no meg persze a többi családtag. Tiszteletére pezsgővel majd jófajta dunántúli vörösborral koccintottak, ez utóbbi palackok kimondottan e kerek évfordulóra töltettek meg.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.