ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek (08.09.)
Feltöltötte e107 - csütörtök 09 augusztus 2007 - 15:55:35
-kézilabda
-labdarúgás
-atlétika
-evezés

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

A Váci NKSE női első osztályú kézilabda csapata Derecskén egy 4 csapatos tornán szerepelt az elmúlt hétvégén. Kenyeres József edző lányai előbb a Vasastól kaptak ki 27-25-re, majd a Békéscsabától 26-23-ra. A második napon a már biztos torna győztes Derecske is 31-26-ra legyőzte a váciakat. Kedden hazai pályán a magyar junior válogatott volt a mieink ellenfele, akiket gólokban gazdag hatvan perc után 40-37-re sikerült legyőzni.
A gödi Pólus Palace Hotel különtermében sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepségre került sor a hét elején. Itt a Magyar Kézilabda Szövetség kommunikációs igazgatója, Diószeghy Zsolt átadta Veszeli Juditnak az elmúlt évi NB I-es bajnokság gólkirálynőjének járó serleget. Csereklye Károly sportot felügyelő alpolgármester a város különdíját adta át a váci játékosnak. Kapos György az egyesület elnöke ismertette a klub terveit, majd Kenyeres József edző beszélt csapatáról. Az NB II-es Váci KSE elképzeléseit ismertette dr. Schoffer Attila elnök. A gárda szeretne visszajutni a második vonalba, éppen ezért Laurencz Lászlót kértek fel a vezetőedzői feladatok ellátására.

Kedden délután tartotta meg szokásos szurkolói ankétját az NB II-es váci labdarúgó egyesület a stadion büféjében. Ez alkalommal is nagyon sokan voltak kíváncsiak a csapatra és persze a változásokra. Az eseményen megjelent Ofella Zoltán a Vác-Újbuda-Lágymányosi TC elnöke, Budai Miklós az újbudai önkormányzat képviselője, az egyesület elnökségi tagja és Verebes József vezetőedző. Ofella Zoltán elmondta, hogy játékosok eladásából rendezni tudták jelentős tartozásaikat. A játékos keret jelentősen megváltozott, az itt maradt tíz játékos mellé az ifjúsági csapattól, valamint Újbudáról érkeztek 16-20 év közötti fiatalok. Az elnökség a csapat elé az első tizenkét hely elérését tűzte ki célul. Verebes József a játékosállományt nagyon jónak tartja. Mivel sok a fiatal, és a játékosok még nem ismerik teljesen egymást, véleménye szerint kell egy kis idő, hogy egy igazi csapattá érjen a társaság. Az ankét végén a jelenlévő szurkolók kérdéseket tehettek fel és tettek fel az egyesület elnökének és a vezetőedzőnek.

A veterán atlétikai országos bajnokságnak Tata adott otthont. A Váci Reménység Egyesület versenyzői közül Kiss János 1500 méter síkfutásban 1. helyezést ért el. A tatai tó körüli futásban junior korosztályban első lett Kiss Tamás. Csehné Kurdi Angéla nyert 100, 200 és 400 méteres síkfutásban, valamint távolugrásban. Czmarkó Gyula második lett 100 méter gátfutásban, 300 méter gátfutásban győzött, diszkoszvetésben pedig második lett. Magyari József a második helyen végzett gerelyhajításban.

Szolnokon rendezték meg az ifjúsági síkvízi EB válogatót, valamint az U23 és ifjúsági országos bajnokságot. A Váci Hajó Sportegyesület versenyzői közül nyert K-4 ifi 1000 méteren a Görög Ádám, Boros Adrián, Szabó Balázs, Balogh Marcell négyes. Második lett Havas Eszter K-1 ifi 4000 méteren. A harmadik helyen végzett K-2 ifi 1000 méteren a Fazekas Botond, Turi Krisztián páros, K-2 U23 500 méteren a Karsai Gergely, Simon Máté duó, valamint K-1 ifi 4000 méteren Boros Adrián.


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 10 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.