ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Karácsony és ajándékozás a kórházban
Feltöltötte e107 - csütörtök 27 december 2007 - 16:06:21
A karácsonyfát a kórház állította az ebédlőben, az ajándékról pedig a Lions Klub gondoskodott. A szervezetnek a Jávorszky Ödön Városi Kórház hagyományos karácsonyi ünnepségén a nővéreket és a gyermekosztály munkatársait is sikerült meglepnie bőkezű adományaival.


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Az eseményt Molnár Lajos üdvözlő szavai vezették be, majd a kórház főigazgatója, dr. Erős András mondott köszöntőt. Ebben az intézmény kollektíváját egy nagy családhoz hasonlította, majd utalt rá, hogy mindennapi munkájukról rengeteg pozitív visszajelzést kapnak.

Dr. Erős András főigazgató, Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác
"Naponta jönnek, ma is jött három olyan köszönőlevél, ami orvosokat, nővéreket, osztályokat, dolgozókat minősít, és higgyétek el nekem, hogy ez sokkal többet jelent nemcsak karácsonykor, nemcsak karácsony előtt, hanem az év folyamán folyamatosan."


Az ünnepi hangulatról a Bartók Béla Zeneiskola tanárai és növendékei gondoskodtak, gitárzenekaruk előadásában több ismert karácsonyi dal átirata is felcsendült. Ezt követően került sor a jubileumi elismerések átadására. Jutalmazták a 25, illetve a 30 éve itt dolgozó munkatársakat, majd nagy taps kíséretében köszönték meg Schmidt Józsefné négy évtizedes hűségét. Az ajándékozásnak azonban ezzel még korántsem volt vége. A Budapest Széchenyi Lions Klub minden nővér számára készült meglepetéssel, 560 darab, egyenként 10 ezer forint értékű kozmetikai csomaggal.

Gyulainé Kollár Krisztina, elnök, Budapest Széchenyi Lions Klub
"A nővérek vannak abban a helyzetben, akik különösen sokat adnak, és különösen keveset kapnak. És ezért arra gondoltunk, hogy meglepjük őket karácsonykor egy kis ajándékkal, és azt kérjük tőlük, ha lehet még többet ragyogjanak, még többet mosolyogjanak."


A váci Kőkapu Lions Klub szintén készült a karácsonyra, ők a gyermekosztály számára ajánlották fel legutóbbi jótékonysági báljuk bevételét.

Török László elnök, Váci Kőkapu Lions Klub
"Úgy gondoltuk, hogy az egész világon a Lions mozgalom jelszava az nemes egyszerűséggel, hogy „Szolgálunk”. Gondolom, ez a gondolat önöktől sem áll távol, és ennek jegyében szerettük volna szerény lehetőségeink között megajándékozni a kórház dolgozóit. Hozzájárulni a kórház tevékenységéhez, az önök áldozatos munkájához."


Mint megtudtuk, a most átadott 150 ezer forintot, a Jávorszky Ödön Kórház gyermekosztálya eszközvásárlásra fogja fordítani.

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.