News Item: : Drogmegelőző kiállítás Vácon
(Category: Hírek)
Posted by Zsóka
kedd 10 október 2006 - 12:27:38

Sopron és Hatvan után csaknem egy hónapig látható Vácon az a vándorkiállítás, amelyet a budapesti rendőrségtörténeti múzeum anyagából állítottak össze. A tárlat az „ Amit a kábítószerekről tudni kell” címet viseli és a Madách Imre Művelődési Központban nyílt múlt csütörtökön. Az aulában kiállított anyag október utolsó napjáig lesz hozzáférhető.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

A kiállítás alapját az az anyag adja, amely 2004 decemberéig járta az országot és Kiskunfélegyházán fejezte be aktív pályafutását. A 30 tablóból és 12 vitrinből álló utazó kiállításnak azonban elkészült a kistestvére, amely átvéve az eredeti anyag funkcióját és céljait ezekben a hónapokban indult országjáró körútra.
A szervezők nem titkolt célja még, hogy egy tényszerű és szolgáltató jellegű bemutatáson keresztül minél több fiatal, szülő és pedagógus ismerkedjen meg korunk egyik legrémisztőbb szenvedélybetegségével. A kiállítás, bár nem sokkoló hatású, mégis szemléletesen tükrözi a kábítószer-fogyasztás veszélyeit és következményeit. Az anyag október 31-ig látható a művelődési központ aulájában.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ


This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.119 )