News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 11 január 2018 - 09:09:46

Győzelem a férfi kézilabda Liga Kupában, megkezdte a felkészülést a Vác labdarúgó csapata, pénteken Vác-Érd bajnoki kézilabda mérkőzés lesz Vácott.

A férfi kézilabda liga kupában idén is elindult a Váci KSE csapata. Kedden este a Veszprémi KKFT másodosztályú csapatát láttuk vendégül. Ellenfelünk a Nyugati csoportban az 5. helyen áll. A találkozó váci gólokkal kezdődött, majd fordítottak a vendégek és a szünetig 2 gólos előnyt szereztek. A fordulást követően egyre több hibával játszott csapatunk, s ezt kihasználva 5 góllal megléptek a veszprémiek. Szerencsére jobb lett védelmünk és jöttek a gólok is, így a 49. percre sikerült az egyenlítés. Az utolsó 10 percben felváltva vezettek a csapatok, majd a hajrában a már kevesebbet hibázó váciak 3 góllal vezettek, s ebből a lefújásig egyet megőriztek: Váci KSE – Veszprém KKFT 25-24. Csapatunkból Holpert 10, Sakics 5 és Tyiskov 4 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Az NB II-es labdarúgó bajnokságban szereplő Vác FC csapata megkezdte a felkészülést a tavaszi szezon folytatására. A fiúk Nagy Tibor vezetőedző irányításával készülnek. A tervek szerint január 20-án 13 órától a III. Kerület műfüves pályáján edzőmérkőzésre kerül sor. Az ellenfél a szlovák 3. ligában szereplő Druzstevnik Velke Ludince csapata lesz.

Egy péntek esti bajnoki kézilabda mérkőzésre szeretném a figyelmüket felhívni! A női bajnokság 11. fordulójában GVM Europe-Vác – Érd összecsapást rendeznek. A kezdési időpont 20 óra 30 perc. Ha tehetik, menjenek ki a sportcsarnokba és szurkoljanak csapatunknak!!!

This news item is from ESTV Online
( http://estv.hu/news.php?extend.31987 )