News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
hétfő 16 április 2018 - 09:15:43

Három gólos előnyt szerzett a liga kupa elődöntőjében a Váci KSE csapata, a Vác labdarúgó együttes egy gólos vereséget szenvedett az MTK-tól, a megyei labdarúgó bajnokságban 5 gólt lőtt a Verőce.

A férfi kézilabda Liga Kupa elődöntőjének első mérkőzésén: Váci KSE – Komló 34-31. A találkozón egy perc alatt 3 gólt láthattak a sportcsarnokba kilátogató szurkolók. A folytatásban is potyogtak a találatok, ekkor hol a vendégek, hol pedig a hazaiak vezettek 1-2 góllal. A félidő vége előtt sikerült minimális előnyt szereznünk, így a második játékrészt 16-15-es állásról kezdhette csapatunk, amely jól sikerült, mert a 37. percben már 21-17-re vezettünk. A komlói edző időkérése után lendületesebben játszott csapata és a következő tíz percben dobott 7 találatára csupán eggyel tudtunk válaszolni, ezzel átvették a vezetést. A hajrában fordítottunk, sőt további gólokat lőve három gólos győzelmet arattunk. Csapatunkból Holpert és Törteli 7-7, Davidovics 6 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Az NB II-es labdarúgó bajnokságban Vác – MTK 2-3. A találkozó 5. percében 23 méterről jöhetett szabadrúgással az MTK, Kanta pedig pazar mozdulattal tekert a rövid sarokba. A 19. percben Hegedűs ment el a szélen, pontosan adott be, Gulyás pedig zavartalanul fejelhetett Szentpéteri kapujába, ezzel sikerült az egyenlítés. A 29. percben Nagy használta ki a vendég hátvédek figyelmetlenségét, kiválóan ugratta ki Tóth Gergelyt, aki ballal, laposan lőtt a sarokba, megszerezve csapatunk vezetését. A második félidőt az elsőhöz hasonlóan kezdte a fővárosi gárda öt perccel a kezdés után Katona adott be laposan középre, Vass Patrik pedig kapásból lőtt a hosszú sarokba. A 90. percben Gera ugratta ki Vass Patrikot, akit a tizenhatoson belül csak szabálytalanul tudtak megállítani, így büntetőt lőhetett az MTK. A labda mögé Lencse állt, aki hidegvérrel helyezett a kapuba és ezzel a góllal beállította a végeredményt: Vác-MTK 2-3.

A Pest megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságban: Mogyoród – VS Dunakeszi 0-3, Veresegyház – Vác-Deákvár SE 2-2, Erdőkertes – Gödöllői EAC 7-0, Kisnémedi – Göd 2-1 Kismaros – Budakalász 1-3 és Verőce – Csömör 5-1. A harmadosztályban: Vácduka – KDSE Váci Reménység 1-2, Rád – Zebegény 2-0, Szokolya – Kóspallag 2-5, Nagymaros – Sződliget 2-1, Szob – Márianosztra 3-0, Mogyoród – Sződ 2-4, Kartal – Fót 5-0, Váchartyán – Gödöllő-Szada 2-2, és Vácrátót – Iklad-Galgamácsa 3-2.
This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.32363 )