News Item: : Lezárult a VéNégy. Idén is sokan fesztiváloztak Vácon
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
kedd 10 július 2018 - 13:17:26

Sikeresnek ítélte a hajnalban záró VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót a főszervező. Kis Domonkos Márk elmondta: konkrét számadatok egyelőre nem állnak rendelkezésre, de a látogatószám minden várakozásukat felülmúlta.

Hétfő délelőtt már az utolsó kempingezők is pakoltak és hazafelé indultak, véget ért ugyanis a négynapos VéNégy fesztivál. A napokban leontják a visegrádi országok színházi előadásainak és az ünnepélyes megnyitónak helyet adó cirkuszi sátrat is, de a Duna-part nem sokáig lesz üres, hamarosan ugyanis a Váci Világi Vigalom nagyszínpadját fogják itt felépíteni. Vasárnap este még tömeg tombolt a Kiscsillag és a Quimby koncertjén, korábban pedig a fesztiválon koncertezett a Tankcsapda, a Belga és Péterfy Bori is. A főszervező szerint az idei volt eddig a legsikeresebb VéNégy.

Kis Domonkos Márk, igazgató, VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
Hatalmas sikert arattunk idén a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozóval, minden eddigi nézettséget, nézőszámot felülmúltunk, minden várakozást felülmúltunk, most konkrét számokat nem tudok mondani, nagyon jó, pozitív tapasztalatunk van az egészről.


A főszervező hozzátette, idén nem volt szerencséjük az időjárással, de –mint mondta-, lehetett volna rosszabb is. A borongós, és záporokban gazdag idő ellenére a nagykoncertek között tartott utcaszínházi előadások is sok nézőt vonzottak, ahogyan a sátorban megtartott színpadi bemutatók is. Kis Domonkos Márk elmondta: természetesen jövőre is lesz VéNégy.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.32761 )