News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 13 szeptember 2018 - 09:02:33

A férfi kézilabda Magyar Kupa első fordulójában kikapott a Váci KSE csapata, Portugáliában Petró Vince bronzérmet szerzett a Maraton kajak-kenu világbajnokságon.

A bajnokság rajtja előtti hétvégén a Hatvan vendégeként a Magyar Kupa első fordulójában kellett pályára lépnie a Váci KSE férfi kézilabda csapatának. Az egyesület honlapja szerint a pályára lépés még sikerült, de aztán az elmúlt évtized legrosszabb teljesítményét produkálta a váci gárda. Borzasztó és minősíthetetlen játékkal szenvedtek vereséget. Az biztos, hogy ennél a teljesítménynél rosszabbat elképzelni sem lehet, és az is szinte biztos, hogy a hétvégén a bajnoki rajton Szigetszentmiklóson ennél csak jobb jöhet, csak kérdés mire lesz ez elég. Hatvan – Váci KSE 22-17. Csapatunkból Stranigg 6 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Portugáliában rendezték meg a Felnőtt, U23-as és Ifjúsági Matraton Kajak-Kenu Világbajnokságot. A Váci Kajak-Kenu Sportegyesületből 2 fiatal sportoló, Horányi Dóri és Petró Vince vehetett részt a versenyen. Az ifjúságiaknál kajak egyesben 22,6 kilométeren a férfiaknál Petró Vince a harmadik helyen végzett. A váci fiú edzője Babella László. Horányi Dóri női kenuban az 5. helyen ért célba. A váci kenus edzői Bánszky Imre és Szabó Miklós.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.33024 )