News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 11 október 2018 - 09:35:55

Döntetlent játszott a Vác labdarúgó csapata a Balaton partján, megműtötték a Vác női kézilabda csapat játékosát, Kuczora Csengét

A hétvégén az NB II-es labdarúgó bajnokságban a Vác FC csapata a Balaton partjára utazott, ahol a Siófok együttesével mérkőzött meg. Sajnos a mérkőzés előtti éjszakán Tóth Gergely belázasodott, így a kiváló középpályás nem állhatott Zoran Spisljak vezetőedző rendelkezésére. Küzdelmes mérkőzést láthattak a siófoki stadionba kilátogató nézők. Főként a két tizenhatos között folyt a játék, a mezőnyjáték dominált a mérkőzés nagy részében. Az 5. percben Murai fejesét a gólvonalon álló védő rúgta ki. Az első félidőben Halasi kapus Elek fejesénél védett bravúrral. Mindkét csapat szélről belőtt labdákkal, és átlövésekkel próbált veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt, kevés sikerrel, így maradt a gólnélküli döntetlen. Siófok – Vác 0-0.

A GVM Europe-Vác női élvonalbeli kézilabda csapata a közelmúltban Győrben szerepelt, ahol sajnálatos módon a második félidőben a csapat fiatal játékosa, Kuczora Csenge térdszalag szakadást szenvedett, amit a még aznap elvégzett MR vizsgálat is alátámasztott. Csengét másnap Dr. Pavlik Attila sikeresen megműtötte, ugyanis a játékos térdét sikerült a Game Ready kompressziós hidegterápiás gépével olyan szinten lejegelni, hogy az nem dagadt be, így a műtétet sikeresen el lehetett másnap végezni! Kuczora Csengére várhatóan fél év kihagyás vár majd!
This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.33172 )