News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 08 november 2018 - 09:34:25

Újra Vácon játszik Lakatos Rita, Marcaliban rendezték meg a Duatlon Diákolimia döntőjét.

A GVM EUROPE Vác élvonalbeli női kézilabda csapata leigazolta a nyáron távozó Lakatos Ritát. A 19 éves junior világbajnok játékos az elmúlt szezont kölcsönben töltötte Vácott, azonban nyáron úgy döntött, hogy Norvégiában folytatja pályafutását! Most Rita ismét kölcsönbe igazolt a váciakhoz, ugyanis 2021. június 30-ig szóló kölcsönszerződést kötöttek a Győri Audi ETO KC csapatával.

Megtörtént a női kézilabda Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolása. A GVM Europe-Vác az NB I/B-s bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny vendége volt a mai napon! A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Az eredményről részletesen a péntek esti sportműsorunkban számolunk be.

A Duatlon Diákolimpia Országos Döntőjét Marcaliban rendezték meg. Az 5.-6. korcsoport indulói 2,5 km-t futottak, 10 km-t kerékpároztak és 1,5 km-t futottak. A váci iskolások közül az 5. korcsoportos fiúknál nyert Zoboki Zoltán, 3. lett Ujhelyi Mihály, a 6. helyen végzett Bíró Dominik és a 20. helyen ért célba Báthory Dániel, mindannyian a Boronkay diákjai. Az 5. korcsoportos lányoknál 6. lett Horányi Dóra a Boronkay diákja, 7. helyen végzett Kollár Blanka, a 9. helyet szerezte meg Opavszky Réka a Madách Imre Gimnázium diákjai. A 11. helyen végzett Gönczöl Laura és 22. lett Illés Panna, mindketten a Boronkay tanulói. A 6. korcsoportos fiúknál nyert Petró Vince, 4. lett Regős Gábor Bence, mindketten a Madách tanulói. Az 5. helyen végzett Lukács István, 11. lett Bezzeg László, a 18. helyet szerezte meg Bíró Zsombor a Boronkay, 19. lett Szabó Nándor a Madách Gimnázium és a 23. helyen zárta a versenyt Szántói-Szabó Tamás a Boronkay diákja.
This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.33275 )