News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 06 december 2018 - 09:11:27

Biztosan nyert a másodosztályú férfi kézilabdabajnokság hétvégi fordulójában a Váci KSE csapata, a magyar junior úszóválogatott tagjaként Kovacsics Márk 5 érmet szerzett Szerbiában.

A másodosztályú férfi kézilabda bajnokságban a balatonfürediek második csapata ellen lépett pályára a Váci KSE együttese. A fiúk végig koncentrálva, jó játékot bemutatva magabiztosan gyűjtötték be a két pontot. Vác – Balatonfüred 32-23. A találkozó első öt percében felváltva estek a gólok, a füredi fiatalok találatait folyamatosan egalizálni tudták a váciak. A csapat ezt követően meglépett „kettővel”, de a fürediek még utoljára vissza tudtak kapaszkodni. A védekezés Tyiskov Mihály vezetésével tovább javult, a feszes védekezés eredményeként 14 percig nem kapott gólt a Váci KSE csapata, támadásban pedig lerohanásból születtek a gólok. A térfélcserét követően 8 percig felváltva dobálták a gólokat a csapatok, tartotta 6 gólos előnyét a Vác. Az utolsó perceket, így a mérkőzést egy 5-1-es szériával zárta le a Skalicki csapat, amely idő alatt a második félidőben a váci kaput őrző Ulicsinyi Péter is az ellenfél hálójába talált. A csapatból Antal és Stranigg 6-6 gólt szerezve volt a legeredményesebb játékos.

A Magyar junior úszó válogatott Szerbiában, Novi Sadon a Közép-Európai országok junior válogatott találkozóján vett részt. A váci Kovacsics Márk 1500 méter gyorson 3., 200 és 400 méter gyorson egyaránt 2. helyezést ért el. A 4x100 és a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként egyaránt aranyérmet nyert. Összetett pontversenyben Magyarország végzett az élen!This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.33394 )