News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
kedd 08 október 2019 - 09:59:14

Döntetlent játszott Kisvárdán a Vác női kézilabda csapata, vereséggel rajtolt a váci sakkcsapat az NB II-es bajnokságban.

A női első osztályú kézilabda bajnokság 6. fordulójában: Kisvárda – Váci NKSE 24-24. A mérkőzés elején két gólos előnyt szerzett a kisvárdai csapat, majd a 8. percben kiegyenlítettek a váciak és átvették a vezetést is. Három góllal sikerült Hámoriéknak elmenniük, mely különbséget a szünetig megtudtak tartani. A pihenőt követően 14-11-es váci vezetéssel folytatódott a játék. A második félidő elején, az első 10 percben 6 gólra nőtt a Pest megyeiek előnye. Ekkor Arenhardt kapus 2 gólt is szerzett. Az utolsó 20 perc a hazaiaké volt, akik lépésről-lépésre faragták le hátrányukat, 21-15-ös váci vezetést követően az 58. percre kiegyenlített a Kisvárda és 23-23-ról kezdődött a végjáték. Dombi góljával meg is szerezték a vezetést a hazaiak, de volt még válasza a váciaknak, mert 2 másodperccel a mérkőzés vége előtt Hámori betalált a kapuba és ezzel sikerült az egyenlítés. A váciak közül Kácsor 6 és Hámori 4 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Elrajtolt az NB II-es sakk csapatbajnokság. Az első fordulóban hazai asztalok mellett szerepelt a Vác csapata a Madách Imre Művelődési házban. Vác – Vízügy 4,5 – 7,5. A váci csapatból nyert Trajber Dániel és Rigó Pál, döntetlent ért el: dr. Trajber Csaba, Kollár Péter, Slezák Róbert, Kiss Pál, és Solti Gergely. Még egy eredmény a nyitófordulóból: Fót – Pestszentlőrinc 5-7.

Október 9-én, szerdán 18 órától rendezik meg a Váci NKSE – Szombathely női bajnoki mérkőzést a váci sportcsarnokban. Ha tehetik, menjenek ki és szurkoljanak a lányoknak!This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.34657 )