News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
kedd 26 november 2019 - 11:05:23

Tíz góllal kapott ki Budakalászon a Váci KSE férfi kézilabda csapata, első győzelmüket szerezték a váci sakkozók.

Az élvonalbeli férfi kézilabda bajnokság 10. fordulójában: Budakalász – Váci KSE 32-22. A találkozó első negyedórájában szoros volt az állás, majd 5-4 után a hazaiak elléptek, zsinórban lőtt 4 góljuknak köszönhetően 5 találattal vezettek. A félidő hajrájában tovább nőtt a csapatok között a különbség, s a szünetre 9 gólos hazai előnnyel mehettek a játékosok. A pihenőt követően is megmaradt a 8-9 gólos hazai vezetés, a legnagyobb különbség az 59. percre alakult ki, amikor is 10 találat volt a csapatok között, mely végül a mérkőzés végéig meg is maradt. A váci csapatból Holpert 6 és Matsuura 5 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Az OB II-es sakk csapatbajnokság Erkel csoportjának 4. fordulójában megszerezték első győzelmüket a váci sakkozók. Váci SC – Fóti SE 6,5 - 5,5.
A váci művelődési központban megrendezett 12 táblás mérkőzés érdekessége volt, hogy a sötét bábukat vezetve négy, világossal viszont csak három győzelem született. Öt játszma végződött döntetlennel. A váci hadvezérek közül a teljes pontot megszerezte: Tornai Imre, Molnár Péter, Kiss Pál és Slezák Dániel Róbert. Trajber Dániel, Gyenes Máté, Slezák Róbert, Solti Gergely és Halász József fél-fél ponttal járult hozzá a szoros győzelemhez.


This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.34859 )