News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
kedd 14 január 2020 - 09:00:43

Eligazol Vácról Arenhart a Váci NKSE női kézilabda csapatának kapusa, az edzések mellett már Liga Kupa mérkőzésen is pályára lép a Váci KSE férfi kézilabda csapata.

A montenegrói Budocsnoszt Podgorica női kézilabda együttes hivatalos bejelentése szerint nyáron az 5 évvel korábbi Bajnokok Ligája győztes klubnál folytatja pályafutását a Váci NKSE élvonalbeli klubjának játékosa Barbara Arenhart. Mint ismeretes, a 33 éves kapusnak június 30-ig van érvényes szerződése a Vác csapatával. Az egészpályás góljairól is híres brazil világbajnok hálóőr 2016 nyarán érkezett Vácra, mindvégig együttese egyik meghatározó tagjának számított. A váciak jelenlegi csapatkapitánya a megjelent tájékoztató szerint kétéves szerződést kötött a Podgoricával.

A Váci KSE férfi első osztályú kézilabda csapata egy hete hétfőn elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra! Ezen a héten az együttes már kettő ligakupa mérkőzésen is pályára lép. Január 14-én idegenben a Budai Farkasok ellen szerepelnek a váciak. Az első hazai ligakupa mérkőzésen a Farkasokat fogadják a fiúk január 17-én 18 óra 30 perctől a váci sportcsarnokban. A váciak ellenfele a másodosztály Nyugati csoportjában szerepel és az őszi fordulókat követően az 5. helyen áll a bajnokságban. A házi góllövő listát a Farkasoknál Széles Ákos vezeti, aki 11 mérkőzésen 58 gólt szerzett.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.35080 )