News Item: : SPORT
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
hétfő 23 március 2020 - 09:06:48

A Váci NKSE női kézilabda csapatának játékosai otthon edzenek, a bajnokság leállítása előtt még fordulót rendeztek a Pest megyei labdarúgó ligában.

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése következtében a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. A Váci Női Kézilabda Sportegyesület valamennyi csapatánál felfüggesztésre kerültek az edzések is.A kialakult helyzetben a klub vezetése a következő döntéseket hozták meg az Egyesület minden tagja, sportolója és munkavállalója számára.Nem tart az egyesület edzéseket egyik korosztályban sem. Az első csapat tagjai számára a szakmai stáb egyéni, otthon elvégezhető edzésprogramot készített.Nem látogatható Vác Város Sportcsarnoka, a játékosok nem látogathatnak edzés elvégzésére konditermet sem.A felnőtt csapat tagjai folyamatosan jelzik tartózkodási helyüket. Az egyesület vezetősége, pedig áttért az otthoni munkavégzésre.

A Pest megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában: VS Dunakeszi – Tököl 3-1, és Viadukt SE Biatorbágy – Veresegyház 4-0. A másodosztályban: Csömör – Vác Deákvár 1-1, Göd – Leányfalu 5-2, és Mogyoród – Isaszeg 3-6. A harmadosztályban: Erdőkertes – Nagymaros 2-2, Püspökhatvan – Kismaros 1-3, Kék Duna SE – Pilisvörösvár 4-2, Szob – Szigetgyöngye 2-0, Váchartyán – Pilisszentiván 2-3, és Csomád – Dunabogdány 1-1.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.35369 )