News Item: : Díjeső a testületi ülésen.
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 24 szeptember 2020 - 11:44:45

A tegnapi testületi ülés napirendjei előtt adták át a városvezetők „A Fogyatékkal Élő Váci Emberekért” díjakat, és a város kiváló diákjainak járó kitüntetéséket. A fogyatékkal élők önzetlen segítéséért járó egyéni díjat a javaslatok alapján Petke Lajosnak, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének elnökségi tagjának, a helyi szervezet vezetőjének ítélte oda az önkormányzat. Közösségi elismerésben részesült a Royal Fitness Edzőterem azért a sokoldalú munkájáért, melyet a fogyatékossággal élő emberek életminőségének javításáért végez-hangzott el a méltatásban. Az edzőterem kollektívája nevében Klein István szakmai vezető vette át a díjat.

A szeptemberi testületi ülés elején vehették át elismerő okleveleiket a tavaly végzett, kimagasló tanulmányi –és sporteredményeket elérő tanulók. Vác Város Kiváló Diákja díjban részesült Kondér Csanád a Petőfiből, Liszi Luca Éva, a Földváry iskola tavalyi nyolcadikosa, Kósa Dániel Radnótis, Halász Gergő, Árpád-os diák, Debreczeni Eszter a Karolinából, Duló Dominik a Juhászból, Hekli Erzsébet Magdolna a Cházár EGYMI hallássárült tanulója, illetve Szekrényessy Csanád Dávid a Váci Bartók-Pikéthy iskola diákja. A középiskolások közül Vác Város Kiváló diákja lett Kende Zoltán és Kas Lívia Boronkay tavalyi végzősei, Kmetty Klaudia és Fellinger Zsombor a Madách gimnázium diákjai, Petőcz András, a Piarista gimnáziumból, Pásztor Dániel a Király Endréből, Hodossy Petra, az I. Géza szakközépiskola tavalyi végzőse, valamint Bukovszki Réka, a Táncsics középiskola diákja.


A díjátadót teljes egészében megnézhetik nézőink hétfőn a Híradót követő DunaDoku c. műsorban.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.36041 )