News Item: : A Városháza szerint a volt alpolgármester is besegíthetne a városi munkákban
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
csütörtök 19 november 2020 - 09:05:54

A város annak ellenére ellátja legalább a korábbi évek szintjén a közterületek fenntartását, hogy a Covid járvány miatt az ezen a területen tevékenykedő munkatársak egy része nem dolgozhat –írja reagálásban a városháza. Mint kiemelik, a zöldterület fenntartása érdekében, több millió forintért lombszívót és ágdarálót vásárolt a város, és térítés nélkül biztosított zöld zsákokat a lakosságnak. Egyben arra is emlékeztetették a kormánypárti képviselőt, hogy alpolgármestersége idejében minden zsákért fizetni kellett, a homokozókat gaz verte fel, a Duna menti kerékpárút több szakasza pedig olyan rossz állapotba került, hogy azok felújítását nem halogathatta tovább az új városvezetés.


A KDNP-s képviselő kérdéseivel kapcsolatban a városháza úgy véli: a volt alpolgármesternek ugyanazon lehetőségek állnak rendelkezésére, mint korábban, így az előterjesztéseket elektronikus felületen az üléseket megelőzően követni tudja, a döntésekről továbbá a vac.hu oldalon is értesülhet. Egyben hozzátették, mivel Mokánszky Zoltánnak Facebook oldala is van, ezért bizonyára internetes kapcsolattal is rendelkezik, így minden információhoz hozzájuthat.
A városvezetők szerint Mokánszky Zoltán állandósult kritikái mellett példamutatást ezúttal is hiába vártak a váciak. Mint írják: nem ment el a ligettakarításra, nem társult deákvári képviselőtársa, buszmegállót rendbetevő akciójához, de nem hallani arról sem, hogy akár egyetlen polgártársunknak segítene füvet nyírni, mint ahogy azt Vác egyik jelenlegi alpolgármestere legutóbb tette.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.36261 )