News Item: : Átalakítás miatt ideiglenesen a főtérre költözik a forgalmas váci bankfiók
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
kedd 06 április 2021 - 10:02:21

Átalakítás miatt ideiglenesen a főtérre költözik a Széchenyi utcában működő forgalmas bankfiók. A költözésre azért van szükség, mert az OTP országos arculatváltás előtt áll, és az elsők között jelenhet meg a váci fiókban az új dizájn. Április 12-től, az építkezés hónapjaiban a főtéri Elefántos házban fogadja majd ügyfeleit a pénzintézet, ahol változatlan lesz a nyitva tartási idő, és ugyanúgy elérhető lesz minden szolgáltatás. Az átmeneti időszak alatt áthelyezésre kerülnek a készpénzfelvevő és -befizető automaták is, de a főtéren szintén biztosítva lesz a 0-24 órás ATM használat. A váci fiókigazgató - tekintettel a járványhelyzetre is-, azt javasolja az ügyfeleknek, hogy részesítsék előnyben az elektronikus banki ügyintézés lehetőségét, amennyiben pedig elengedhetetlen a fióklátogatás, foglaljanak időpontot.

Mintegy 30 éve működik ebben a Széchenyi utcai épületben Vác legrégebbi és legforgalmasabb bankfiókja, ahol jellemzően hetente több száz ügyfél fordul meg. A pénzintézet a továbbiakban is ragaszkodik megszokott helyéhez, átmenetileg azonban pár száz méterrel arrébb költözik, ugyanis eljött az arculatváltás ideje, ezért a főutcai székhelyüket átépítik.

Sándor István, igazgató, OTP Bank Nyrt., Budapesti Régió, Váci Fiók
A színvonalasabb ügyfélkiszolgálás érdekében nem csak a szolgáltatásainkat, de a szolgáltatásunk helyszínét is megújítjuk, így a váci fiók az elsők között kapja meg az új arculatot, ráadásul ezzel együtt újdonságként például a széf-bérlet is elérhetővé válik.

Április 12-től a Március 15-e téren álló Elefántos házban, vagy másik ismert nevén Kékházban működik majd a bankfiók. Mint ismert, ebben az ingatlanban korábban is működött pénzintézet, tavaly pedig az önkormányzat visszavásárolta az épület bérlet jogát, majd néhány hónapig a Madách Imre Művelődési Ház hasznosíthatta kiállítóhelyként az földszintet. Az OTP most két szintet bérel a várostól, így a váci fiók teljes dolgozói létszámával át tud költözni.

Sándor István, igazgató, OTP Bank Nyrt., Budapesti Régió, Váci Fiók
A költözésre április 9-én kerül sor, illetve hát azon a hétvégén. Április 9-én, pénteken 13 órakor zár be a fiók a jelenlegi helyszínén, akkor érkeznek a kollégák, és elkezdik költöztetni a fiókot, ugye, aki járt már nálunk az tudja, hogy ez egy elég komoly munka, bízunk benne, hogy ez ezen a hétvégén problémamentesen lezajlik, és április 12-én, hétfőn várjuk az ügyfeleinket a megszokott nyitva tartás szerint 8-18 óráig, kedden és csütörtökön 8-17-ig, és pénteken 8-16 óráig.

A költözéssel megszűnik viszont a Széchenyi utcai fióknál az automatás készpénz-felvétel lehetősége, ugyanis az ATM-eket a főtérre helyezik át. Az Elefántos háznál továbbra is két automata áll majd az ügyfelek rendelkezésére- mondta el az igazgató, közülük az egyik éjjel-nappal elérhető lesz. Hozzátette: a pandémia miatt azt javasolja az ügyfeleknek, hogy részesítsék előnyben az online bankolást, amennyiben pedig feltétlenül személyesen szeretnék intézni pénzügyeiket, foglaljanak időpontot, amelyre az internetes felületen, a mobilapplikációban, és telefonon keresztül is van lehetőség. A váci fiók egyébként kiemelten nagy területről fogad ügyfeleket, északon ugyanis legközelebb Rétságon van egy kisebb ügyféltér, ahol azonban nem minden szolgáltatás érhető el, déli irányban pedig Dunakeszin van a Váchoz legközelebb eső fiók.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.36779 )