News Item: : Lakossági kérésre megújul a külső Gombás legrosszabb útszakasza
(Category: Hírek)
Posted by esaniko
kedd 09 augusztus 2022 - 11:31:12

Felújítják a váci Gombási út legrosszabb szakaszát. A Sejce-agyagbánya előtti részen többen már az árokban kötöttek ki a kátyúk kerülgetése miatt, az önkormányzat ezért úgy döntött, a cementmű támogatását kiegészítve teljes szélességben megújítják az úttestet

A Külső Gombási út agyagbánya előtti szakaszánál dolgoznak az aszfaltozók. Az úttest legrosszabb állapotban lévő részét teszik rendbe.

Rozmarimg Sándor képviselő

Egy nagyon balesetveszélyes szakasz, konkrétan az agyagbánya előtti szakasz, ez a mai nap meg fog újulni. A felújítás során megújul egy jelentős útszakasz, új bitument kap. Kb 18 négyzetméter nagyságban alá fognak betonozni, mert megrogyott. El fog készülni az útpadkáknak a lenyesése és a vizesárkoknak a kitisztása.

Az itt lakók kérték az önkormányzattól, hogy kezdjenek valamit a töredezett úttal, mert többen is az árokban végezték, miközben kerülgették a kátyúkat.

Rozmarimg Sándor képviselő

Erre az összeg nagyobb részét a DDC Kft-vel kötött önkormányzati támogatási szerződés adja, az a 10 millió forint, amelyre sikerült szerződést kötnünk és további 2.750 ezer forintot pedig önkormányzat saját költségéből biztosított az útfelújítására. Remélem, hogy egy nagyon jelentős, balesetveszélyes szakasz fog a mai nap megújulni.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.38495 )