News Item: : Sporthírek
(Category: Hírek)
Posted by
hétfő 27 augusztus 2007 - 16:55:33

- Az elmúlt hét végén a Fáy utcában és Vácott rendezték meg a Decathlon Kupát.

- Baktalórántházán lépett pályára a Vác-Újbuda Lágymányosi TC csapata.

- A Csehországi Olomouc városában rendezték meg a nyílt országos atlétikai parabajnokságot.

- Augusztus elején került sor a 24. Tatai Minimarathon futóversenyre

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Az elmúlt hét végén a Fáy utcában és Vácott rendezték meg a Decathlon Kupát, melyen az angyalföldi, békéscsabai, derecskei és váci női kézilabdások vettek részt. Kenyeres József edző lányai a pénteki első mérkőzésükön 24-21-re kikaptak a Vasastól. Itt Szilágyi Anett 4 találatával volt a váciak legeredményesebb játékosa. A második összecsapáson 26-23-ra nyertek a Békéscsaba ellen. Ezen a mérkőzésen is Szilágyi Anett dobta a legtöbb gólt, szám szerint 8-at. Szombaton 30-25-re sikerült nyerni a Derecske csapata ellen, mely összecsapáson Gerstmár 8 találatával volt a legeredményesebb játékos. A tornát a Váci NKSE nyerte meg megelőzve a Békéscsabát, a Derecskét és a Vasast.


Az NB II-es labdarúgó bajnokság 3. fordulójában ismét idegenben, Baktalórántházán lépett pályára a Vác-Újbuda Lágymányosi TC csapata. Verebes József edző fiai Rusvay Gergely által már a 7. percben megszerezték a vezető találatot, melyre Szabó a 18. percben válaszolt. A második félidőben Saliga a 69., majd a 91. percben is betalált a váci kapuba, így 3-1-re nyert a Baktalórántháza a Vác-Újbuda LTC ellen.
A Magyar Kupában a legjobb 64 csapat közé kerülést az NB III-ban szereplő rákosszentmihályiak ellen lépett pályára együttesünk. A váciak 3-0-s első játékrészt követően 6-3-ra nyertek a RAFC ellen.
Megtartották a labdarúgó Magyar Kupa harmadik körének sorsolását.
A legjobb 32 közé jutásért a Vác együttese az egy osztállyal alacsonyabb bajnokságban szereplő Pénzügyőrrel találkozik. A mérkőzésre augusztus 29-én fél ötkor kerül sor, a Gázművek óbudai pályáján.


A Csehországi Olomouc városában rendezték meg a nyílt országos atlétikai parabajnokságot 19 nemzet részvételével. Kanyó Zsolt a Váci Reménység Egyesület gerelyhajítója kategóriájában 21 méter 4 centiméteres dobással, mely új egyéni csúcsa a fiatal sportolónak a 4. helyen végzett.


Augusztus elején került sor a 24. Tatai Minimarathon futóversenyre, melyen 754-en indultak el. Vácról két versenyző vett részt, akik közül a 18-19 éves férfiaknál Kiss Tamás 49 perc 38 másodperces idővel kategóriájában első, abszolutban a 23. lett. A 45-49 éves férfiaknál Szádóczki József 1 óra 19 perc 15 másodperces idővel kategóriájában 37., abszolutban az 580. helyen végzett.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ


This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.3993 )