News Item: : Sporthírek
(Category: Hírek)
Posted by
hétfő 15 október 2007 - 17:33:07

- kézilabda
- labdarúgás
- asztalitenisz
- kajak-kenu


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Két hét szünet után a hétvégén folytatódott az első osztályú női kézilabda bajnokság. A Váci NKSE csapata Derecskén szerepelt és 17-15-ös első játékrészt követően 31-29-re vereséget szenvedett. A váci csapatból Farkas Veronika 6, Ábrahám Szilvia, Gerstmár Szilvia, és Veszeli Judit 5-5 góllal volt a legeredményesebb játékos.


Az NB II-es labdarúgó bajnokság 10. fordulójában Makón vendégeskedett a Vác-Újbuda LTC csapata. Verebes József edző fiai Rusvay Gergelynek a 80. percben lőtt góljával 1-0-ra nyertek és ezzel megtartották harmadik helyüket a tabellán. A másik két dobogós csapat közül a Kecskemét 4-0-ra kiütötte a Ferencvárost, a Szolnok 2-0-ra nyert Orosházán.


Az NB II-es asztalitenisz csapatbajnokságban a Váci Reménység II. csapata a Kiskunfélegyháza II. csapatával 9-9-es döntetlent játszott, majd 13-5-re kikapott a Tatabányai ASE csapatától, az 5. fordulóban pedig 10-8-ra nyert a Budaörs SC II. gárdája ellen.


A Váci Hajó Sportegyesület kajak-kenusai Velencén a Dunai István Emlékversenyen szerepeltek, mely egyben keretfeltöltő is volt. A váci versenyzők közül nyert Noé Milán, Holicza Róbert, Nagy Péter, Kosztyán Zsanett és Noé Bálint. A második helyen végzett: Balogh Marcell, Boros Adrián, Noé Zsombor, Orlik Ádám és a Szabó Balázs - Görög Ádám páros. A harmadik helyen ért célba: Szabó Balázs.This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.4599 )