News Item: : Sporthírek
(Category: Hírek)
Posted by
kedd 14 november 2006 - 11:22:55

- labdarúgás eredmények
- kézilabda
- Pest Megyei Úszó Csapatbajnokság
- bírkózás, utánpótlás bajnokság

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Az első osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi fordulójában a Zalaegerszeg otthonában lépett pályára a Dunakanyar Vác együttese. A 90 perc során az esélyesebb hazaiak szerezték meg a vezető találatot az első félidőben, melyet a második játékrészben Vén Gábor góljával kiegyenlített Gergely Károly vezető edző csapata. Az 1-1-es eredmény és a REAC veresége ellenére 7 ponttal továbbra is az utolsó helyen áll a bajnokságban a Vác csapata.


Az élvonalbeli női kézilabda bajnokságban a Váci NKSE csapatának ellenfele a Ferencváros volt. A mérkőzés első játékrészének végén már hat góllal vezetett a fővárosi együttes, melyet a második 30 percben tovább növelt és biztosan 35-26-ra nyert meg. A váci csapatból Veszeli 11, Farkas 4, Trufán 3 góllal volt a legeredményesebb játékos. A 11. fordulót követően 2 győzelemmel, egy döntetlennel, 8 vereséggel, és a megszerzett 5 ponttal a 10. helyen áll csapatunk a bajnokságban.


A Pest Megyei Úszó Csapatbajnokság 3. fordulóját Monoron a 25 méteres, 6 pályás versenymedencében rendezték meg. A Váci Vízmű SE versenyzői közül versenyszámában és kategóriájában nyert Nagy Eszter, valamint Prohászka Anna 2 számban. A 2. helyen végzett Winternitz Áron, Kovács Kitti, és Bencsik Nóra. A 3. helyen végzett Miklián Dávid, Noé Bálint 3 számban, Straub Dominika 2 számban, Molnár Tünde 2 számban, Prohászka Ágnes, Winternitz Áron, Boldizsár Valter, a 4x50 méteres lány vegyes váltó, mely a Nagy, Molnár, Prohászka Anna., Bencsik összeállításban versenyzett, valamint a 4x50 méteres fiú vegyes váltó, melynek tagja volt: Boldizsár, Noé, Ofella, Ertinger. A pontversenyben a Százhalombattai VUK SE mögött a 2. helyen áll a Váci Vízmű SE 124 ponttal.


Az utánpótlás szabadfogású birkózó országos bajnokságot Kazincbarcikán rendezték meg. A Gumi Profi Váci Forma SE sportolói közül a +100 kilogrammos súlycsoportban 3. lett Ács Bence. Az utánpótlás kötöttfogású OB-ra Kaposvárott került sor. Itt a 69 kilogrammosok között a 3. helyen végzett Hauser Viktor, a +100 kilogrammosok között szintén 3. lett Gazsó József. A felnőtt, junior, kadet, serdülő és diák női Magyar Bajnokságnak Dabas adott otthont október végén. A diák, 50 kilogrammos súlycsoportban a 3. helyet szerezte meg Pálfalvi Boglárka, az 55 kilogrammban 2. lett Kéri Rebeka a Mogyoródi KSK versenyzője.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ


This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.509 )