News Item: : Karácsony a látássérülteknél
(Category: Hírek)
Posted by
csütörtök 27 december 2007 - 16:04:38

A váci polgármester és az egyházmegye püspöke is megtisztelte részvételével a Dunakanyari Látássérültek Egyesületének karácsonyi programját, amelyen idén is mód nyílt az idei év értékelésére. Nem maradt el az ajándékozás sem, az egyesület énekkara és néhány tagja pedig színes műsorral emelte a december 15-i ünnepség fényét.


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

A 2007-es év eredményei között Mundi Mártonné, az egyesület elnöke az internet bevezetését emelte ki, amely jelentősen megkönnyíti az információszerzést a tájékozódást, valamint a kapcsolattartást a tagok felé. Egy pályázat segítségével sikerült a háttérmunkához szükséges berendezéseket is beszerezni, így az irodában már nyomtató, fényképezőgép és egy kétkazettás magnó is segíti a feladatok elvégzését. Idei évben kézműves szakkör indult és megalakult saját kórusuk is, amely több sikeres fellépést is maga mögött tudhatott 2007-ben.

Mundi Mártonné elnök, Dunakanyari Látássérültek Egyesülete
"Szerepeltünk a karácsonyi ünnepségen is egy rövid kis műsorral. Az idei évben úgy gondoltuk, saját magunknak karácsonyozunk, mivel van énekkarunk, és egy hangulatos kis műsort állított össze Bahorecz Ilona, aki karban tartja az énekkar szereplését és betanítását is."


Az ünnepségen az egyesület tagjait apró ajándékokkal lepték meg, és ekkor köszönték meg a támogatóknak az egész éves munkát. Az irodát és a biztos éves támogatás összegét az önkormányzat biztosítja, Szíjjártó János idén is 200 ezer forintot adományozott az ünnepek előtt számukra, de a Lions Klub tagjai is tanúbizonyságot tettek önzetlenségükről 2007-ben.


This news item is from ESTV, a Térség Televíziója
( http://estv.hu/news.php?extend.5384 )