ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


szerda 04 október 2006
Lomtalanítás Vácott
Feltöltötte e107 - szerda 04 október 2006 - 17:17:29
Lomtalanítást tart az OTTO kft a városban. Ezt a térítésmentes szolgáltatást évi két alkalommal végzik el Vác egész területén, amelynek alapja az önkormányzattal kötött megállapodás. Az őszi lomtalanítás három körzetben történik, az akció október 21-ig tart.

Részletek...
Hozzászólások: 68 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Templom-felújítás Rádon
Feltöltötte e107 - szerda 04 október 2006 - 17:12:58
Befejeződött a rádi katolikus templom felújítása. A húsvétkor kezdődött munkák során elvégezték a homlokzat rekonstrukcióját, a toronysisak cseréjét, és a templom új díszkivilágítást is kapott. A beruházás végösszege meghaladta a 20 millió forintot, ezt teljes egészében a hívek adományaiból fedezte az egyházközség. Az épületet szeptember 23-án ünnepi szentmise keretében Zavecz József provikárius áldotta meg.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 77 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Pályaválasztási kiállítás-sorozat
Feltöltötte e107 - szerda 04 október 2006 - 10:11:20
A Pest Megyei Munkaügyi Központ immár hetedik alkalommal rendez Pályaválasztási Kiállítás-sorozatot. A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtsanak a pálya-, szakma-, és iskolaválasztás előtt álló általános-, és középfokú oktatási intézmények tanulói számára. Az érintett fiatalok a kiállításokon megismerhetik az iskolák kínálatait, a szakmákat, a munkaerőpiaci- információkat, és közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a szaktanárokkal, a pályatanácsadókkal, a képzési szakemberekkel, kérdéseikre pedig a helyszínen választ is kaphatnak. A hat Pest megyei várost átfogó kiállítás-sorozat első állomását, immár hagyományosan, Vácott rendezték.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 90 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 02 október 2006
Önkormányzati választás 2006
Feltöltötte e107 - hétfő 02 október 2006 - 17:26:48
Vácon Bóth János maradt a polgármester, minimális különbséggel ugyan, de megelőzve legfőbb riválisát a FIDESZ-KDNP Jobboldali Összefogás színeiben induló Fördős Attilát. A váci testületbe a tegnapi szavazás eredményeként 11 szocialista és 11 jobboldali képviselő jutott be egyéniben és kompenzációs listáról, rajtuk kívül pedig még Csereklye Károlynak sikerült mandátumot szerezni a Vác Városért Választási Egyesület tagjaként. Térségünkben változott a polgármester személye Gödön, Sződligeten és Nagymaroson, míg Fóton, Dunakeszin, Verőcén és Kismaroson a települések eddigi irányítói kaptak újfent bizalmat. A megyei közgyűlés összetétele, az országos tendenciához hasonlóan a jobboldal előretörését mutatja.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 87 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Újraszámlálást kezdeményez az Összefogás
Feltöltötte e107 - hétfő 02 október 2006 - 17:25:25
A váci polgármester-jelöltekre leadott voksok újraszámolását kezdeményezi a Fidesz Kdnp jobboldali összefogás kampányfőnöke. Ugyanezt szeretnék elérni a váci 14 es választókörzetben is ahol két szavazattal nyert az Mszp által delegált jelölt a jobboldalival szemben. A voksok újraszámolását a szoros eredmények mellett azzal is indokolják, hogy mind a két esetben magas volt az érvénytelen szavazatok száma. Fördős Attila a FIDESZ-KDNP polgármester-jelöltje úgy fogalmazott, hogy az újraszámoltatás végeredményét, ha kedvezőtlen is számukra természetesen elfogadják.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 166 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
MSZP a választásokról
Feltöltötte e107 - hétfő 02 október 2006 - 17:23:48
A váci MSZP kampánystábja mai közleményében mondott köszönetet mindazoknak akik továbbra is a lendületes városépítést támogatták. Mint mondták a baloldal nem kívánja a szavazatokat újraszámoltatni, megbíznak a helyi választási bizottság lelkiismeretes munkájában, egyben köszönik mindazoknak akik a szavazás során ebben részt vettek. Közleményük szerint a baloldal a jövőben a jobboldali frakcióval együtt továbbra is a béke, a rend, és a biztonság jegyében kívánnak építkezni.

Nincs hozzászólási lehetőség. email to someone   Nyomtatóbarát változat  
30 éves a Madách Imre Művelődési Központ
Feltöltötte e107 - hétfő 02 október 2006 - 17:22:47
30 év 30 program, három évtizedes jubileumát az Őszi Művészeti Hetek színes eseményeivel ünnepli a Madách Imre Művelődési Központ. A jeles évforduló tiszteletére kiállítás mutatja be az intézmény történetének legfontosabb pillanatait, ez péntek óta látható a Művelődési Központban. A tárlat megnyitása után gálaműsor emelte az ünnep fényét, amelyen népszerű váci együttesek léptek színpadra.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 83 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 760 761 762
HírarchívumHírarchívum

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.