ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


csütörtök 04 január 2007
Ajándék 3 óvodának
Feltöltötte e107 - csütörtök 04 január 2007 - 16:47:30
Vác egyik legismertebb autóforgalmazó cége idén először döntött úgy, hogy a karácsonyhoz kötődően megajándékozza a város 3 óvodáját. A mintegy 200ezer forint összértékű ajándékcsomagot nagy örömmel fogadták az óvodások, és bár már elmúltak az ünnepek, a meglepetésekkel mégis sikerült felidézni a karácsony hangulatát szerda délelőtt.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
szerda 27 december 2006
Cirkusz a városban.
Feltöltötte Zsóka - szerda 27 december 2006 - 09:35:04
Karácsonyi ajándékként cirkuszi előadást rendezett Vác városa a gyerekeknek. A programot december 21-én, csütörtök délután tartották a szérüskerti Sportcsarnokban. Az előadással az önkormányzat elsősorban azoknak az óvodás és általános iskolás gyerekeknek akart ajándékot adni, akik családjuk anyagi helyzete miatt nem, vagy csak nehezen juthatnak el egy cirkuszi előadásra.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Kézis lányok ajándéka a gyerekosztálynak
Feltöltötte Zsóka - szerda 27 december 2006 - 09:33:53
Idén is felhívást tettek közzé a váci kézilabdás lányok, amelyben arra kérik a helyi polgárokat, hogy együtt gyűjtsenek ajándékokat a kórház gyermekosztályán fekvő kis betegek számára. Sok gyereknel ugyanis az ünnepeket a kórteremben kell töltenie, az ő számukra jelentenek egy kis örömet a felajánlott játékok. A felhívásnak szerencsére lett foganatja, így az első osztályú kézilabdacsapat játékosainak és vezetőinek volt mivel érkezniük a péntek délelőtti ajándékosztásra.

Részletek...
Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Reménység adományosztás
Feltöltötte Zsóka - szerda 27 december 2006 - 09:32:30
Adományokat osztott és meleg ebédet biztosított szombaton a rászorulók számára a Váci Reménység Egyesület, idén immár negyedik alkalommal. A felszolgált egytálétel mintegy 60-70 ember éhségét csillapította, a nehéz sorsú embereknek e mellett egységcsomagokat is átadtak a szentestét megelőző napon.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Karácsony a hajléktalanszállón
Feltöltötte Zsóka - szerda 27 december 2006 - 09:30:55
A karácsonyi magányosságot a legnehezebb enyhíteni, a Rákóczi téri hajléktalanszálló és nappali melegedő munkatársai mégis megpróbálkoznak évről évre a lehetetlennel. Pénteken ünnepi műsort és vacsorát adtak az intézmény lakóinak és látogatóinak, a jeles napra még karácsonyfát is állítottak az ebédlóben. A karácsonyi műsor igen, az ételosztás azonban nem csak egy napra szólt. Meleg ételt minden nap, egészen szilveszterig biztosítanak a nehéz sorsú embereknek.

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - szerda 27 december 2006 - 09:26:10
- Pest megyei asztalitenisz csapatbajnokság
- Pest megyei I / A osztályú sakk csapatbajnokság
- Főnix utánpótlás labdarúgó torna

Részletek...
Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
csütörtök 21 december 2006
Naszály térkép
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 21 december 2006 - 21:29:07
Sajtótájékoztatóval egybekötött fórumot tartottak szerdán délután, a téma a készülő Naszály turistatérkép volt. Az összejövetelen, Bóth János polgármester és Csereklye Károly alpolgármester társaságában Illyés Zsuzsanna tájépítész, a térkép tervezője és Bíró György környezetvédelmi tanácsadó is részt vett. Vác nevezetes hegyéről ez lesz az első önálló térkép, ha pedig minden a tervek szerint alakul, akkor a megjelenése jövő tavasszal, a Föld napjára várható.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Hanukka
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 21 december 2006 - 21:27:12
Klezmer muzsikával és nagy tálca fánkokkal ünnepelte a hanukkát a Váci Zsidó Hitközség kedden. Hanukka a fény és a győzelem ünnepe, emlékezés a makkabeusok hellének felett aratott diadalára, és arra a csodára, melynek nyomán a jeruzsálemi szentélyben nyolc napon át volt világosság egy kis kancsó olajnak köszönhetően. A hanukka az egyik legnépszerűbb és legtöbbek által megtartott zsidó ünnep, a kiszlév nevű héber hónap 25. napjától ünneplik nyolc napon át.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Téli tárlat
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 21 december 2006 - 21:25:54
Közel negyven váci és Vác környéki képzőművész alkotásaiból nyílt válogatás a váci Madách Imre Művelődési Központban, a hagyományos Téli tárlat az egyik legjelentősebb keresztmetszete az itt élő művészek munkáinak. A December 16-án megnyitott kiállításon rangos elismeréseket is kiosztott a zsűri. Lisztes Edina, Lelkes Á. Gergely, Csillag Nagy Balázs és Cs. Nagy András mellett az idei fődíjat Balázs Imre vehette át. Mint megtudtuk ennek köszönhetően a jövő évi Téli Tárlaton Balázs Imre tölti be a zsűrielnöki tisztet.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
A Jeszenszky Táncegyüttes sikere
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 21 december 2006 - 21:24:29
A Gold Autum, azaz Arany Ősz Nemzetközi Összművészeti Fesztiválon Grand Prix-t nyert a váci Jeszenszky Balett együttese, jazztánc kategóriában a felnőtt tánckar produkcióját díjazta aranyéremmel a zsűri. Az elismerés jelentőségét növeli, hogy a fesztiválra 4 országból több, mint 180 küldföldi produkció nevezett, a hazai csapatok száma pedig megközelítette a 100-at.

Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Betlehemes a főtéren
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 21 december 2006 - 21:22:22
2002 óta tartanak betlehemes játékokat Vácon, az elmúlt 2 évben három helyszín is szolgált a program bemutatására. A Posta parkot, a Kölcsey utcát és a Deákvári főteret idén a megújult Főtér váltotta fel, az itt felállított színpadon vasárnap és hétfőn mutatták be az immár hagyományosnak tekinthető műsort. Mindkét időpontban több százan látogattak el a Főtérre, hogy megnézzék az idei betlehemes programot.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Petőfi karácsony
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 21 december 2006 - 21:20:41
Karácsonyi hangulat jellemzi már az egész várost, a köztereket feldíszítették és az intézményekben is zajlanak már a karácsonyi rendezvények. Szerdán a Petőfi Általános Iskola diákjai ajándékozták meg egy emlékezetes koncerttel a hozzátartozókat és ismerősöket.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 899 900 901 ... 908 909 910
HírarchívumHírarchívum
Sporthírek Zsóka @ (21 dec : 21:16) (Hírek)
Vác ’56 könyvbemutató Zsóka @ (18 dec : 21:28) (Hírek)
Fidesz sajtótájékoztató Zsóka @ (18 dec : 21:23) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.