ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


hétfő 14 október 2019
Néveri: vasárnap lehet változtatni, hétfőn már késő lesz
Feltöltötte esaniko - hétfő 14 október 2019 - 11:01:30
Az 1-es váci választókerületben tartott sajtótájékoztatót Csereklye Károly, a Vác Városért Választási Egyesület képviselőjelöltje. A több cikluson keresztül korábban képviselőként és alpolgármesterként is dolgozó Csereklye Károly azt ígéri, ha visszakerül a testületbe, járdákat és közvilágítást is telepít a legszükségesebb helyekre. Az Egyesület által támogatott Néveri István polgármesterjelölt ugyanitt arra kérte a választókat, hogy vasárnap menjenek el és szavazzanak rá és a Váci Szívvel Mozgalom jelöltjeire, hogy elkezdhessék közösen az építőmunkát.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Mi Hazánk Mozgalom kampányzáró
Feltöltötte esaniko - hétfő 14 október 2019 - 11:00:03
A Mi Hazánk Mozgalom váci jelöltjei is megtartották a kampányzáró összejövetelüket. Csütörtök este a művelődési központban a helyi szervezet vezetői szólaltak fel, és értékelték a kampányidőszakot. A fórumon elhangzott: a többi párthoz képest a Mi Hazánk nem jutott állami támogatáshoz, ennek ellenére saját forrásból tisztességgel végig csinálták a kampányt, ezért jó eredményre számítanak a vasárnapi önkormányzati választáson.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Átadták a Damjanich téri jelzőlámpákat
Feltöltötte esaniko - hétfő 14 október 2019 - 10:58:26
Átadták a Damjanich téri jelzőlámpákat pénteken. A váci játszótér előtti zebrán több baleset történt már, ezért régóta igény az átkelő fényjelzéssel való ellátása. Manninger Péter a körzet leköszönő képviselője az átadón arról beszélt, hogy a körzet korábbi képviselői is szorgalmazták a fényjelzők felállítását, de ezt egyedül neki sikerült megvalósítania a ciklus végére.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
SPORT
Feltöltötte esaniko - hétfő 14 október 2019 - 10:39:17
Nagy csatában nyert 3 góllal a Vác női kézilabda csapata a Szombathely ellen, sok gólos mérkőzéseket játszottak a megyei labdarúgó bajnokság 4 osztályában, szombaton megkezdi szereplését az EHF kupában a Vác női kézilabda csapata.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
csütörtök 10 október 2019
Híradó-2019-10-09
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:37:07
Híradó-2019-10-09


A megtekintéshez vagy letöltéshez kattintson ide.

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Átadták a felújított kormányhivatali irodaházat
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:31:28
Két beruházás keretében, összesen 270 millió forintból újult meg Vácon, a Csányi krt. 16-os szám alatti irodaház. Az 1970-ben épült egykori CEMÜ székház ma a Pest Megyei és a Budapesti Kormányhivatal részlegeinek ad otthont, többek között az egészség- és a nyugdíjbiztosítási ügyfélfogadás is itt érhető el mintegy 57 település lakója számára. Az elmúlt időszakban a nagyrészt hazai forrásból megvalósuló projekt keretében kívülről korszerű és egyedi szigeteléssel fedték be az épületet, kicserélték a nyílászárókat, felújították a tetőt, ahol napelemeket is elhelyeztek. Mint elhangzott, a beruházás mintegy 25%-os energiamegtakarítást eredményez a több tízezer ügyfelet fogadó irodaházban.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Mokánszky Zoltán: saját költségen vett játszóeszköz és fásítás Deákváron.
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:28:57
Saját költségén létesített homokozót a Virág utcai játszótéren Mokánszky Zoltán alpolgármester, a körzet képviselője. A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a képviselő városi forrás híján több alkalommal is egyéni felajánlással fejlesztette a körzetet, az elmúlt ciklusban mintegy 1 millió forint értékben. Mokánszky Zoltán egy másik helyszínen, a Rigó utcában arról beszélt, hogy a korábban ültetett gömbfák egy betegség miatt pusztulnak, azért a fasort újratelepítik. Hozzátette: a Bagolybükk egyesület által felajánlott díszkörte csemetéket még a hónap végén elültetik.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Bemutatkozott Jakab Zoltán, a Váci Szívvel Mozgalom 2-es vk. –i jelöltje
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:26:50
A 2-es választókerületben indul a Váci Szívvel mozgalom színeiben Dr. Jakab Zoltán. A sebész traumatológusként dolgozó váci orvos elmondta, nem az egzisztenciája kipótlása miatt szeretné képviselni a belvárost, hanem azért, mert a jelenlegi városvezetéssel ellenben tudja, hogy mit lehetne tenni annak felvirágoztatása érdekében. A magát független jelöltnek valló Jakab Zoltán kiemelte: a város érdekében szót értenek a hatalommal, de ellenzéki képviselőként szeretnének politizálni a következő öt évben.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Az Összefogás Vácért jelöltjeinek bemutatkozása
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:24:24
Tótváradi-Nagy Bence és Kászonyi Károly, az Összefogás Vácért két képviselőjelöltje mutatkozott be hétfőn. A 8-as választókerületben induló Tótváradi Bence a Bácska dűlőn ismertette részletes programját, kiemelve, hogy számos olyan megoldandó probléma van a külterületeken, amelyeket pályázati forrásokból jól lehetne orvosolni. Ilyen például a csapadékvíz elvezetés vagy az útfelújítás, amelyre több szomszédos település is kapott már központi támogatást. Az 1-es kerületben induló Kászonyi Károly szerint több figyelmet kell fordítani a Kőhíd lakóparkra, az iskolaváros közlekedésbiztonságára, a buszjáratok ésszerűsítésére és arra is, hogy átgondolt, felelős gazdálkodással, a prioritásoknak megfelelően osszák el a forrásokat.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Az Egészséges Budapest Program keretében fejlesztik a váci kórházat
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:20:06
200 milliós fejlesztési forrásból történik jelentős beruházás a váci Jávorszky Ödön Kórházban. Az összeg nagyobb részét az orvosi műszer ellátottság javítására, kisebb hányadát informatikai fejlesztésre fordítja az intézmény. A kórház főigazgatója az egyik legújabb orvosi műszer sajtónyilvános bemutatóján azt mondta: az eszközök beszerzését nem a hiánypótlás teszi szükségessé, hanem a modernizáció.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Több mint 30 éves hagyomány. Benedek Elek mesemondó verseny.
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:15:27
Kedden rendezte meg hagyományos, Benedek Elek mesemondó versenyét a váci Juhász iskola. A Magyar Népmese Napjának alkalmából a szervezett megmérettetésen a 3-4. osztályosok a Credo ház nagytermében adhatták elő a betanult prózát, amely akár külföldi szerző műve, vagy kortárs elbeszélés is lehetett. Az előadásokat négytagú zsűri értékelte, köztük a verseny tavalyi különdíjasa, aki az elmúlt egy évben birtokolhatta a Benedek Elek emlékérmet.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
A gazdasági kérdések és a továbblépés lehetősége adta a tengelyét a választási műsornak.
Feltöltötte esaniko - csütörtök 10 október 2019 - 10:14:21
Ma , szerda este a 20,00. órás híradót követően vetíti az ES Televízió a választási műsorát, amiben a váci polgármesterjelöltek szerepelnek. Ahogy a választási lapon, úgy abban a sorrendben követik egymást: Matkovich Ilona, az Összefogás Vácért jelöltje, Vásárhelyi Tamás független jelölt, Dr. Cserekley-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje, Fördős Attila, a Fidesz-KDNP jelöltje és Dr. Néveri István független, a Váci Szívvel Mozgalom által támogatott polgármesterjelölt. A város főszékéért küzdőket az újságírók kérdezik az elmúlt napok eseményeiről, a kampány stílusáról, de többek között arról is, hogy például a polgármesteri programjaikat miből valósítanák meg.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 4 ... 883 884 885
HírarchívumHírarchívum
SPORT esaniko @ (10 okt : 10:08) (Hírek)
Híradó-2019-10-07 esaniko @ (08 okt : 12:16) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.