ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Új vezér a Duna Dráva Cement kft. élén
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 12 október 2006 - 21:32:01
2007. január 1-től, a társaság tulajdonosainak döntése értelmében Szarkándi János tölti be a Duna-Dráva Cement Kft. elnök-vezérigazgatói posztját. Szarkándi János jelenleg kereskedelmi és marketing vezérigazgatóként dolgozik a cementipari vállalatnál, a cégcsoport irányítását a nyugdíjba vonuló Oberritter Miklóstól veszi át.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Oberritter Miklós 40 éve dolgozik a cégnél, a váci és a beremendi cementgyárat működtető vállalat tevékenységét pedig 1999 óta irányítja. A januártól távozó elnök-vezérigazgató meghatározó szereplője volt a váci és a beremendi cementgyár összevonásának, valamint az így létrejött társaság modern nagyvállalattá alakításának, áll a társaság közleményéban. Utódja, Szarkándi János 1979-ben kezdte pályafutását a társaságnál, a menedzsmentnek hat éve lett tagja. Műszaki szakemberként többek között részt vett a cég üzemeinek környezetvédelmi modernizálásában, az alternatív tüzelőanyagok alkalmazásának bevezetésében, az értékesítési tevékenység irányítójaként pedig a piaci változások kezelésében ért el sikereket.
A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint a 100 éves múltra visszatekintő cégcsoport beton és kavics üzletágával együtt megközelítőleg 700 főt foglalkoztat országszerte, és mintegy félmilliárd forintnyi iparűzési adót fizet a telephelyek székhelyéül szolgáló önkormányzatoknak. A társaság kiemelt céljának tekinti a folyamatos, de a jövő szempontjait is szem előtt tartó fejlődés fenntartását, valamint a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében évente százmillió forintos nagyságrendben támogat környezetvédelmi, sport és kulturális kezdeményezéseket.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 33 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.