ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte e107 - hétfő 12 március 2007 - 16:01:39
-kézilabda
-labdarúgás
-Birkózó Kötöttfogású Magyar Nagydíj
-vizilabda

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Az első osztályú női kézilabda bajnokságban vasárnap Győrben lépett pályára a Váci NKSE csapata. Kenyeres József edző lányai 18-9-es első félidőt követően 42-19-re kikaptak. A hazaiaktól Görbicz 7, a váci csapatból Veszeli 4 góllal volt a legeredményesebb játékos.


Szombat délután idén először szerepelt hazai pályán az első osztályú labdarúgó bajnokságban a Dunakanyar-Vác együttese. Ez alkalommal a bajnoki címre is esélyes Debrecen látogatott Vácra: Dunakanyar-Vác – Debreceni VSC 1-3. A váciak gólját Palásthy a mérkőzés 85. percében szerezte, a Debrecen gólszerzője Sidibe 2-szer volt eredményes és Sztojkov.
A mérkőzésen jelen volt Alessandro de Blasi olasz üzletember is, aki mint már beszámoltunk róla 51%-os tulajdonrészt vásárolna a Dunakanyar Labdarúgó Kft-ből. A befektető jelölt az elmúlt napokban egyeztetett ügyvédjeivel, akik azt tanácsolták neki, próbáljon 67 százalékos részesedést szerezni a klubnál, biztosítandó a kétharmados többséget az esetleges döntéshozatalokban. Megegyezés még most sem született.


Szombathelyen a Savaria Arénában került sor az elmúlt hétvégén a Birkózó Kötöttfogású Magyar Nagydíjra. A versenyen négy földrész 31 országának 218 birkózója vett részt. A Gumi-Profi Váci Forma SE versenyzője, Oláh Tibor válogatott birkózó az 55 kilogramm elődöntőjében kikapott koreai ellenfelétől, és a dereka megsérült, így a folytatásban már a vigaszági mérkőzéseken sem tudott szőnyegre állni, ezért végül 7. lett.
A 84 kilogrammban Bárdosi Sándor a legjobb négy között a francia Nomunvib ellenében bírói döntéssel nem jutott a döntőbe. A bronzmeccsen Bárdosi az amerikai Betts Chase-t verve lett harmadik. A 66 kilogrammos súlycsoportban Dreschler Attila a harmadik helyért léphetett szőnyegre, de kikapott, így végül ötödikként zárt.


Az OB II-es vízilabda bajnokság második szakaszának első fordulójában a Nyugati-csoportban szereplő Váci Vízilabda SE csapata az 5.-7. helyért játszhat. A Pápán megrendezett fordulóban már csak három csapat vett részt, mert idő közben egy visszalépett a bajnokságtól. Váci VSE - Tatabányai VSE II. 7-14. A váci játékosok közül: Mayer Ferenc és Nagy Zoltán 2-2, Fehér László, Farkas Péter, valamint Csőke Richárd 1-1 gólt lőtt.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 16 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.