ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek (04.16.)
Feltöltötte e107 - hétfő 16 április 2007 - 17:10:53
-labdarúgás
-bírkózás
-úszás
-atlétika

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Az élvonalbeli labdarúgó bajnokságban az egykori váci sikeredző, aki immár 500. alkalommal ült első osztályú csapat kispadján, Csank János diósgyőri gárdája vendégeskedett az egykori tanítvány, Nagy Tibor együttesénél. A mérkőzés előtt és közben szépségverseny is szórakoztatta a nézőket. A találkozó sem volt unalmas, hiszen kiállítás, 11-es, rengeteg kapufa, egy gól és váci győzelem született a 90 perc végén. Vác – Diósgyőr 1-0, a váciak gólját Rusvay Gergely szerezte.


A Váci Főnix Sportegyesület 1995-ös születésű utánpótlás labdarúgó csapatai Rákoscsabán vettek részt egy tornán. Az első helyen a Váci Főnix SE "A", a 2. helyen a "B" csapatuk végzett. A legjobb mezőnyjátékosnak Berki Lászlót, a legjobb kapusnak Oláh Krisztiánt a Főnix játékosait választották. A közelmúltban a 2000-es korosztály számára szervezett tornát a váci egyesület, melynek az acsai Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont. Itt a Váci Főnix SE csapata nyert, 2. lett a Veresegyház II., 3. a Gödöllő, 4. a Vácrátót, 5. a Veresegyház I., és 6. a Szada csapata. A torna legjobb mezőnyjátékosának a gödöllői Fritz Wilhelmet, legjobb kapusának a veresegyházi Lőrincz Jánost választották, míg a gólkirály a váci Uhler Máté lett.


Az április 17-én Szófiában kezdődő Birkózó Európa-bajnokságon a Gumi-Profi Váci Forma Sportegyesületet 3 versenyző képviseli. A kötöttfogásúaknál az 55 kilogrammos súlycsoportban Oláh Tibor, a 66 kilogrammos kategóriában Drechsler Attila bizonyíthat.
A szabadfogásúak mezőnyében a nehézsúlyúak között 120 kilógrammban pedig Aubéli Ottó kap lehetőséget. Nem tagja a küldöttségnek olimpiai ezüstérmesünk, Bárdosi Sándor, aki a válogatón kikapott Fodor Zoltántól.


A Hosszútávúszó Világkupát április elején rendezték meg a Dubai-i Ajmanban. A 10 kilométeres versenyben rajthoz állt a Váci Vízmű S.E. versenyzője Prohászka Ágnes is, aki a középmezőnyben, a 9. helyen ért célba.


A Magyar Köztársaság 2007. évi 99. Mezeifutó Országos Bajnokságát Nadapon rendezték meg. A Váci Reménység Egyesület sportolói közül az ifjúsági fiúknál 6 kilométeres versenytávon 52. helyen végzett Szaniszló Barnabás, és a 68. helyen ért célba Mészáros Henrik.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.