ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Megérkezett a váciak adománya a Tabán utcai intézménybe
Feltöltötte esaniko - csütörtök 20 december 2018 - 09:39:33
Sokan csatlakoztak a váci Príma üzletlánc felhívásához és adtak tartós élelmiszert a fogyatékkal élők részére. Az élelmiszerbolt hálózat által is kiegészített közel húszládányi kontingens kedden érkezett meg a váci Tabán utcai napköziotthonba, ahol a gondozottak egy műsorral köszönték meg az adományt.Karácsonyi műsorral köszönték meg a váci Tabán utcai Fogyatékosok Napközi Otthonának lakói azt a közel 20 ládányi élelmiszert, amit a váci Príma boltokban gyűjtöttek a részükre. A lakosság –illetve az élelmiszerbolt hálózat adománya valójában a terápiás foglalkozásokhoz biztosítanak alapanyagokat, aminek köszönhetően maguk készíthetnek ételeket a nappali foglalkoztatások során az intézmény gondozottjai. A város fenntartásában működő intézményben zajló karácsonyi ünnepségen Mokánszky Zoltán mondott köszönetet az akcióért.

Mokánszky Zoltán alpolgármester Vác

Szeretném megköszönni a legnagyobb magyar kereskedelmi üzletláncnak, hogy élére állt ennek a kezdeményezésnek, hogy karácsony közeledtével gyűjtést szervezett az arra rászorulóknak és ez az üzletlánc a Fogyatékosok napközi otthonát jelölte ki a mostani kampány céljára. A gyűjtés abból állt, hogy Vácon van öt üzletük és nem is volt sok idejük, mindössze öt napjuk volt arra, hogy gyűjtést szervezzenek. A felajánlásuk abból állt, hogy amit összegyűjtöttek azt az áruházlánc megduplázta.

Az alpolgármester beszédében arra kérte a lakosságot, hogy az ünnepek előtt, aki teheti, adakozzon a rászorulókat. Az üzletlánc nevében viszont az értékesítési igazgató mondott köszönetet azoknak vásárlóknak, akik adakoztak a kampány során.

Barbarics László regionális értékesítési igazgató
Én is nagyon nagy köszönettel tartozom és úgy gondolom mindenki Vác polgárainak akik úgy gondolták, hogy azokba a dobozokba amit a pénztáraknál elhelyeztünk beletesznek egy-egy olyan terméket amit megvásároltak.

A Tabán utcai intézményben a beszédeket követően közös énekléssel zárult a karácsonyi ünnepség.email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.