ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Fotókat várnak a legszebb tavaszi kertekről
Feltöltötte esaniko - csütörtök 11 április 2019 - 08:43:05
Újabb kategóriával bővült a Virágos Vác, kerttel is lehetett pályázni a versenyre. Mezei Helga városi főkertész a Híradónak elmondta, most azt kérik a tavaszi virágos kert kategóriában indulóktól, hogy küldjék el a munkákról készült fotókat, mert ezt követően indulhat meg majd a zsűrizés.

Februárban lehetett nevezni a Virágos Vác Versenyre- illetve a virágosztásra, aminek keretében idén a tavaszi virágoskerteket is díjazzák a szervezők. 77 családi ház-tulajdonos regisztrált a versenyre, de öt társasház és négy cég is elindult a legszebb tavaszi kertért járó elismerés megszerzéséért. A kertekről most képeket, illetve fotókat vár a zsűri, ezután értékelik majd a munkákat-mondta el a főkertész a Híradónak:

Mezei Helga főkertész Vác
Azoknak, akik a legszebb tavaszi virágoskert kategóriára jelentkeztek –elmondtuk, hogy a jelentkezési lapon tüntessék fel ezt a szándékukat. De megvan az is adva, hogy melyik e-mail címre kell elküldeni a fotókat, illetve kimegyünk mi is majd helyszínre fotózni, illetve megnézni majd ezeket a kerteket, de számunkra nagyon praktikus, ha élből küldenek a posa.csilla@vacholding,hu –ra fotókat, szerencsére már érkezett is néhány.

Közben a városi virágágyásokat is rendbe tette a városi kertészet, mint Mezei Helga elmondta: idén 12 ezer árvácskapalántát és 9 ezer tulipán és nárciszhagymát vásárolt a város a közterületek díszítésére.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.