ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


SPORT
Feltöltötte esaniko - kedd 13 augusztus 2019 - 12:28:44
Szegeden játszott felkészülési mérkőzést a Váci KSE kézilabda csapata, Pécsett versenyeztek a váci triatlonosok. Nézzük a részleteket.

A nyári forróságban Szegedre utazott a Váci KSE élvonalbeli férfi kézilabda csapata, hogy a MOL-Pick Szeged együttesével játszon felkészülési mérkőzést.A találkozó elején a Dunapartiak próbálták felvenni a ritmust a vendéglátóikkal, de Stranigg súlyos sérülése hamar lelombozta lelkesedésüket és a félidő végéig már nem is tértek magunkhoz. A folytatásra, úgy ahogy rendezték a sorokat, de nyilván a jóval erősebb keretű szegediekkel nem vehették fel a versenyt, így végül 19-re nőtt a különbség.MOL-Pick Szeged - Váci KSE 18-6-os első félidőt követően 38–19. A csapatból Davidovics 5 és Antal 4 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Augusztus elején Pécs adott otthont a Triatlon országos bajnokságnak. A Váci Vízmű Sportegyesülettriatlonosaiis részt vettek a versenyen, akik 4 érmet, illetve dobogós helyezést gyűjtöttek, így 14-re növelve az idei országos bajnokságon megszerzett érmek számát. A fentieken felül számos értékes pontot érő helyezés született, mind egyéniben, mind csapatban, amivel a tavalyi 469 ponttal szemben 722 pontot gyűjtöttek a versenyzők az egyesületi pontversenyben. Újonc 1 korosztályban nyert Balogh Bertalan, és 6. lett Tilinger Emese. Újonc 2 korosztályban a 7. helyen végzett Balogh Antónia, 8. lettHertel Máté, és a 9. helyen végzettTilinger Hunor. Újonc 2 fiú csapat a 3. helyet szerezte meg, tagjai voltak: Hertel Máté, Tilinger Hunor, és Kocsis Tamás. Újonc 2 leány csapat a 4. helyen végzett, tagja volt: Balogh Antónia, Horváth-Lengyel Julianna, és Kocsis Emma. Váltó OB újonc fiú csapat 2. lett, tagjai voltak: Hertel Máté, Tilinger Hunor, és Kocsis Tamás.Újonc leány csapat 3. helyezést ért el, tagja volt: Balogh Antónia, Horváth-Lengyel Julianna, és Kocsis Emma.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.