ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Hadházy Ákos kampányolt Matkovich Ilona mellett
Feltöltötte esaniko - hétfő 09 szeptember 2019 - 10:25:53
Pénteken Hadházy Ákos tartott sajtótájékoztatót a piac bejáratánál. A független országgyűlési képviselő azért jött Vácra, hogy arra kérje a választókat, október 13-án Matkovich Ilona polgármesterjelöltet és az Összefogás Vácért jelöltjeit támogassák a helyhatósági választáson. Hadházy szerint a kormánypártok médiatúlsúlyuk és anyagi fölényük miatt olyan eszközöket is bevetnek a kampány során, amire az ellenzéknek pénz híján nincs lehetősége, ezért a személyes megszólításra még nagyobb szükség van. A képviselő a jelenlegi közállapotokról kifejtette, hogy a korrupció mindennapossá vált a helyi beruházások során.

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő
A legtöbb városban az történt, hogy a fejlesztésekhez hozzátettek egy árkalkulációt, ebbe belekalkulálták a korrupciónak a költségeit is. Csak közben annyi ember kiment az építőiparból külföldre, hogy megdrágultak az építkezések. Ezért nemhogy a korrupciós költséget, -úgy hívják, hogy alkotmányos költség- nem tudják beletenni, hanem még a beruházásokat sem tudták megtenni.

A sajtótájékoztatón az ellenzéki pártok által támogatott Matkovich Ilona bejelentette, hogy az Összefogás Vácért az összes választókerületben összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat. A 2000 aláírást szerdán adták le a választási bizottságnak.

Matkovich Ilona polgármesterjelölt, Összefogás Vácért
És amit külön köszönünk, hogy nagyon sokunkat beengedtek az otthonukba, meghívtak bennünket, és itt alkalom volt arra, hogy személyesen elbeszélgessünk a kisebb utcák, területek problémáiról és nagyon sok információval lettünk gazdagabbak. Ezeket természetesen bele fogjuk építeni a programunkba, hiszen önökkel együtt fogjuk Vácot a fejlődés útjára állítani.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.