ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


A Mi Hazánk is leadta az összegyűjtött ajánlásokat
Feltöltötte esaniko - kedd 10 szeptember 2019 - 10:22:38
A Mi Hazánk Mozgalom mind a tíz váci választókörzetben jelöltet tudott állítani, jelentette be délelőtti sajtótájékoztatóján dr. Csereklye Klapwijk Krisztina polgármesterjelölt. A tavalyi év második felében zászlót bontó radikális párt helyi vezetője azt ígéri, megválasztása esetén szakmai hozzáértéssel fogja irányítani a várost. A politikus a doktori fokozatát a környezettudományok területén szerezte, több országban is végzett kutatásokat, ezek eredményét Vácon is kamatoztatná. Elsődleges feladatának a város hulladékkezelésének rendbetételét és a környezetvédelmi intézkedések kidolgozását tekinti.

Dr. Csereklye Klapwijk Krisztina polgármesterjelölt, Mi Hazánk Mozgalom
Nagyon fontosnak látom azt, hogy igenis egy szakember tudja irányítani a várost. Olyan szakember, aki több területhez fog érteni és nem csak a saját érdekét illetve a területi pozícióharcokat nézi semmilyen szaktudással a háttérben.

Csereklye Krisztina elmondta, hogy hulladékudvart hozna létre és több külföldi példát követve a föld alatt helyezné el a városban található szemeteskonténereket. A méhek védelmében megszüntetné a kémiai szúnyogirtást, helyette biológiai gyérítést alkalmazna és fecskéket telepítene Vácra. A Mi Hazánk polgármesterjelöltje elmondta, hogy jelöltjeik között van gazdasági szakember, politológus és olyan is, aki az egészségügy területén dolgozik.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.